Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars. ”Un nou drum mă așteaptă”

30.10.2020, 15:49
Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars. ”Un nou drum mă așteaptă”
Majda Aboulumosha pleacă de la Antena Stars. ”Un nou drum mă așteaptă”

Majda Aboulumosha a anunțat pe rețelele de socializare că pleacă de la postul de televiziune Antena Stars.

Majda Aboulumosha renunță la colaborarea cu postul de televiziune Antena Stars. vestea a fost dată chiar de vedetă pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Majda Aboulumosha a ținut să le mulțumească colegilor săi de la postul de televiziune unde a lucrat.

”Dragii mei, am primit atâtea întrebări de la voi încât țin să vă anunț că am încheiat un nou capitol!! Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emoție, în care mi-am pus sufletul și v-am simțit mereu aproape. ?  Mulțumesc, Antena Stars pentru toți oamenii pe care i-am întâlnit, pentru fiecare lecție primită și emoție simțită ❤️ Mulțumesc întregii echipe cu care am colaborat și pentru fiecare zâmbet pe care l-am primit. Să știți că ceea ce vedeți voi pe TV este rezultatul a multor oameni (cameramani, makeup artiști, doamnele care au grijă să fie totul dezinfectat și tu să ai tot confortul, producători, reporteri, o mulțime de oameni care de multe ori nu se văd și ei merită toate aplauzele) ??  Vă doresc să aveți oameni care să creadă în voi așa cum am avut eu și parte de susținere necondiționată. Întotdeauna o parte din mine o să rămână în locurile unde am pus suflet, așa că ne revedem cu mare drag de fiecare dată. Un nou drum mă așteaptă, iar eu sunt pregătită să vă ofer întotdeauna emoție și iubire ❤️ Vă îmbrățișez și vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de Majda Aboulumosha în mediul online.

Cine este Majda Aboulumosha

Pe Majda Aboulumosha, telespectatorii o știu de la numeroase show-uri TV la care a participat, dar și din postura de prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost co-prezentatoarea lui Cristi Brancu la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena 1, și a prezentat, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea ”Showbiz Report”, de la același post TV.

Majda este mama unei fetițe, pe care o crește singură. Este extrem de mândră de fetița ei, Jaqueline, și ar face orice pentru aceasta. A fost căsătorită cu tatăl fetiţei ei, cântăreţul J. Yolo, de care a divorţat.

”Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea. Învăt atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu.

M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru tine, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a sta departe de lucruri negative!

Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine!”, spunea Majda recent despre fiica sa.

citește și...