Ce își dorește Răzvan Botezatu să facă după ce iese din carantină. ”M-am plafonat din punct de vedere social”

22.04.2020, 09:36
Ce își dorește Răzvan Botezatu să facă după ce iese din carantină. ”M-am plafonat din punct de vedere social”
Ce își dorește Răzvan Botezatu să facă duupă ce iese din carantină. ”M-am plafonat din punct de vedere social”

Fostul prezentator de televiziune Răzvan Botezatu a dezvăluit că abia așteaptă să treacă perioada de izolare la domiciliu și să-și reia viața normală.

Stabilit în Germania de ceva vreme, Răzvan Botezatu se află acum în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul pezentator de televiziune a mărturisit că îi lipsesc ieșirile în cluburi și interacțiunea cu oamenii.

“Eu abia ce m-am mutat de curând într-un apartament nou și încă nu mi-a venit toată mobila, spre exemplu încă nu mi-a sosit bucătăria și nu pot să gătesc nimic. Mă rezum doar la preparate reci sau la ceva ce pot găti la microunde. Oricum, mi-a prins bine perioada, am profitat puțin și am ținut și un regim. În rest, sunt conectat non-stop la online, filme, plimbări cu Maxy (câinele) și fac toată ziua bună ziua filmulețe funny pe Facebook și Instagram.

De cumpărat am tot cumpărat on-line decorațiuni, lenjerii de pat, mobilă, electrocasnice, de îmbrăcat, produse cosmetice, produse de igienă personală, chiar cred că lumea s-a adaptat super bine. Văd asta și din punct de vedere al business-ului meu, care este tot pe online. 

În altă ordine de idei, pot să spun că m-am plafonat din punct de vedere social, că nu mai am parte de comunicare directă. Cluburile îmi lipsesc, prietenii, iubitul. Dar când ies din casă, primul lucru pe care o să-l fac este s….:) Apoi să ies la club, să ascult muzică și să beau, să petrec și real nu doar online!”, a declarat Răzvan Botezatu pentru izabelaionița.com.

citește și...