Răzvan Botezatu vrea să concureze la ”Survivor România”. ”Eu aș mânca jar și tot aș aduce puncte”

05.02.2021, 12:06
Răzvan Botezatu vrea să concureze la ”Survivor România”. ”Eu aș mânca jar și tot aș aduce puncte”
Răzvan Botezatu vrea să concureze la ”Survivor România”. ”Eu aș mânca jar și tot aș aduce puncte”

Fostul prezentator de televiziune Răzvan Botezatu a mărurisit că și-ar dori să participe la concursul ”Survivor România”.

Răzvan Botezatu, fost prezentator la postul de televiziune Antena Stars, a mărturisit că ar vrea să participe la emisiunea ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și care este transmisă de Kanal D.  Acesta consideră că s-ar potrivi perfect în echipa Faimoșilor.

”Îmi place când văd oameni ambițioși, așa sunt și eu. Dar, sincer, am condiție fizică mai bună decât jumătate de acolo. Iar eu chiar știu să înot și cred că aș face spectacol pe traseu, mai ales că mie nu mi-e frică să mă arunc, să mă bag”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

Răzvan Botezatu vrea să concureze la ”Survivor România”. ”Aș face ca toate ielele pe acolo dacă nu aș avea mâncare”

Răzvan Botezatu susține că lipsa hranei de la ”Survivor România” l-at motiva și mai mult să fie foarte bun pe traseele de concurs.

”Eu, dacă nu mănânc, sunt mai nervos. Și aș face ca toate ielele pe acolo dacă nu aș avea mâncare, dar știu că aș aduce puncte, nu m-aș lăsa nici mort. Asta cred că le lipsește Faimoșilor, mai multă ambiție, că în rest… sunt cam la același nivel cu Războinicii. Dar eu aș mânca jar și tot aș aduce puncte”, a afirmat fostul prezentator de televiziune.

Răzvan Botezatu a mărturisit că îi place de Zanni din echipa Faimoșilor, pentru că acesta spune lucrurilor pe nume. ”Eu mă amuz când văd că în echipa Faimoșilor doar Zanni spune lucrurilor pe bune… Dar asta îmi place la el, este sincer, nu este ascuns, ca alții.Da, sunt și care îmi plac mai puțin, dar asta pentru că se dau prea mult în spectacol în loc să aducă puncte”, a completat acesta.

citește și...