Patru concurenți noi la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia

05.02.2021, 10:11
Patru concurenți noi la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia
Patru concurenți noi la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia

Patru concurenți noi au intrat joi, 4 februarie 2021, în competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Concurenții de la ”Survivor România” au avut parte de o surpriză luni seara.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat intrarea în concurs a altor patru concurenți. Doi dintre aceștia au mers în echipa Războinicilor, iar doi în echipa Faimoșilor.

Un fost fotbalist și o fostă campioană la gimnastică, în echipa Faimoșilor

Ana Porgras s-a alăturat echipei Faimoșilor de la ”Survivor România. Este o fostă gimnastă de performanță, care are în palmares zeci de medalii, inclusiv la campionate mondiale. S-a retras din viața sportivă la 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i ascultă, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras, potrivit wowbiz.ro.

Tot în echipa Faimoșilor a intrat și Sebastian Chitoșcă. În prezent vlogger, în adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbraca tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua. „Mi-a lipsit mult competiția. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ține conectat la sport, la mișcare, la competiție. Firea mea este competitivă și este o provocare pentru mine această emisiune”, a afirmat acesta.


Cine sunt noii concurenți din echipa Războinicilor


Mihaela Berteanu face parte din echipa Războinicilor. În vârstă de 24 de ani, tânăra este originară din Brașov.

S-a înscris la ”Survivor România” pentru că este de părere că această competiției este o provocare adevărată și vrea să demonstreze că poate reuși.

Cel de-al doilea concurent din echipa Răzbinicilor este Andrei Dascălu. Are 22 de ani. Tânărul este originar din Constanța și este boxer.

citește și...