Răzvan Botezatu, după experiența de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe cutii cu traume”

26.09.2022, 15:11
Răzvan Botezatu, după experiența de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe cutii cu traume”
Răzvan Botezatu, după experiența de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Răzvan Botezatu a fost concurent la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ieșit din concurs, acesta a făcut câteva declarații. Răzvan Botezatu a explicat cum a fost experiența de la reality show pentru el. ”Jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe cutii cu traume” , a declarat Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu, fost prezentator TV la Antena Stars, s-a numărat printre vedetele care au participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”,  moderată de Cabral și Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV. Concursul se desfășoară în Republica Dominicană.

Răzvan Botezatu a părăsit competiția din Republica Dominicană. Despre cum a fost experiența respectivă pentru el a povestit acesta pentru click.ro.

Răzvan Botezatu, după experiența de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Aveam impresia că sunt de luni de zile acolo”

”Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe, iar jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe „cutii cu traume” închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat şi am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie. În acest moment, sunt fericit că am avut parte de o experienţă aşa frumoasă, dar şi extrem de dură. Îmi pare rău că plec, dar totodată simt că nimic nu e întâmplător şi atât a fost necesar să rămân în această competiţie”, a mărturisit Răzvan Botezatu pentru sursa mai sus-menționată.

 

”A fost foarte dură. Condiţiile din junglă, mâncarea, timpul care trecea foarte greu. Aveam impresia că sunt de luni de zile acolo. Acest reality-show mi-a scos la iveală traumele din copilărie, traume pe care le credeam vindecate. Traume care au ieşit foarte repede la suprafaţă o dată cu comportamentul agresiv a unor colegi din echipa mea, eu provenind dintr-o familie cu tată alcoolic, agresiv verbal şi fizic. Mi-a fost greu! M-am dus montat psihic pe animale şi probe, dar proba cea mai grea a fost în tabără, cu colegii mei”, a adăugat acesta.

 

citește și...