Andreea Tonciu, criticată pentru cum a apărut la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ” Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel la Eforie Sud rămas în paragină”

02.10.2020, 12:10
Andreea Tonciu, criticată pentru cum a apărut la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ” Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel la Eforie Sud rămas în paragină”
Andreea Tonciu, criticată pentru cum a apărut la ”Bravo, ai stil! celebrities”. ” Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel la Eforie Sud rămas în paragină”

Andreea Tonciu a avut o apariție la ”Bravo, ai stil! Celebrities” care nu a fost deloc apreciată de cei trei jurați.

În ediția de miercuri seara a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la Kanal D, Andreea Tonciu și-a făcut apariția în partea celor trei jurați într-o rochie de culoare galbenă. Însă ținuta ei nu i-a impresionat deloc pe Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Notezatu, care au criticat-o pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o.

”Babă fashion nu ești când porți o rochiță care arată a hălățel. Zici că ai plecat să faci curat într-un hotel la Eforie Sud rămas în paragină. Asta nu e rochie să o lași cu părul în vânt. Părul e prea negru pentru nuanța rochiei. Plus că la rochia asta nu pui tanga. Ai tanga neagră”, i-a spus Maurice Munteanu Andrei Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

”Indiferent de cum sunteți, aici trebuie să sclipiți. Ai dat-o și tu de pereți și ți-ai luat încălțări din astea”, i-a spus și Raluca Bădulescu.


Andreea Tonciu, certată de Cătălin Botezatu că a întârziat la filmări

Andreea Tonciu a întâziat la filmările pentru emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities, motiv pentru care a fost certată de designerul Cătălin Botezatu.

”Dacă îmi spui că ești o mamă cu trei copii, mă sinucid aici. Ai venit după mine… Dacă mai veniți vreuna după mine sau după un membru al juriului, sunteți depunctate pentru că nu de alta, dar nu e frumos pentru că nu avem timp. E vorba de respectul pentru noi, pentru celelalte colege”, a spus juratul de la show-ul difuzat de Kanal D.

Andreea Tonciu este una dintre vedetele care participă în această ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea Tonciu a fost în conflict cu mai multe colege de emisiune de-a lungul acestui sezon, stârnind numeroase controverse.

citește și...