Gestul făcut de Roxana Nemeș la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. A scos-o din minți pe Andreea Tonciu

01.10.2020, 11:37
Gestul făcut de Roxana Nemeș la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. A scos-o din minți pe Andreea Tonciu
Gestul făcut de Roxana Nemeș la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. A scos-o din minți pe Andreea Tonciu

Roxana Nemeș a făcut un gest care a enervat-o la culme pe Andreea Tonciu la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Roxana Nemeș și Andreea Tonciu sunt două dintre vedetele care concurează la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. În ultima vreme, cele două au tot fost în conflict. Acum, Roxana Nemeș a făcut un gest care a enervat-o la culme pe Andreea Tonciu. Cântăreața a venit în platoul emisiunii moderate de Ilinca Vandici cu un ticou cu următorul mesaj: ”Tonciu e cea mai valoroasă”.


Gestul făcut de Roxana Nemeș a scos-o din sărite pe Andreea Tonciu, relatează wowbiz.ro.

„Mie mi se pare o chestie foarte frumoasă! O port pe mine. Pe spate ce-i drept”, a spus Roxana Nemeș.


”Tu cu cine îți permiți să faci glumele astea expirate?”, a replicat Andreea Tonciu, care a și părăsit la un moment dat platoul emisiunii.

”Știi care e problema ta? Degeaba ai un stilist bun, un estetician bun…”, a spus Roxana Nemeș.

„Cred că de cinci emisiuni încoace spune câți bani are ea și ce emisiuni are ea și ce ținute ce are și că nimeni nu are ca ea”, a mai spus cântăreața.

Andreea Tonciu a răbufnit


”Dacă eu mă ridic de pe scaunul ăsta și mă învârt în jurul tău, o iei razna. Nu mai pot! Face mișto și eu nu permit să mă ia nimeni la mișto sau probabil e o fană înfocată a mea. Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine.

Dar ce, eu am venit în București să apar cu unul sau altul la televizor? Dacă nu se mai discută despre Roxana Nemeș în această emisiune trebuie să o provocăm pe Tonciu. Îți dau banii, cât ai dat pe gioarsa aia?”, a răbufnit Andreea Tonciu.

Bruneta și-a vărsat nervii la ieșirea din platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! celebrities”

”Am nervi… Ia uite cum m-a provocat nebuna! Tu îți dai seama cât a stat să se gândească dacă femeia asta a stat să-și tipărească numele meu pe tricou?”, a mai comentat ea.

citește și...