Războiul continuă între Andra și Jador de la Puterea Dragostei. Imagini compromițătoare ies la iveală

18.05.2020, 20:45
Războiul continuă între Andra și Jador de la Puterea Dragostei. Imagini compromițătoare ies la iveală
Războiul continuă între Andra și Jador de la Puterea Dragostei

În urmă cu câteva zile, Andra Voloș, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a decis să rupă tăcerea și a povestit de ce a ales să se despartă de iubitul ei, Bogdan Mocanu, și el fost concurent în show-ul matrimonial de la Kanal D.

Bruneta a explicat că infidelitățile tânărului, dar și prietena lui cu Jador, au făcut-o să pună punct relației. Andra Voloș a spus că Jador nu este un prieten adevărat pentru Bogdan Mocanu și i-a adus acestuia mai multe acuzații.

Andra Voloș și Jador de la Puterea Dragostei, scandal pe internet

Războiul continuă între Andra și Jador de la Puterea Dragostei! La rândul său, Jador a specificat, într-un vlog, că Andra face atâta tam-tam pe acest subiect pentru a se victimiza, lucru care a înfuriat-o la culme pe brunetă.

‘Acuma am prins tupeu ca m-am trezit la realitate. Sunt șapte zile de când eu tot tac. E un nesimțit Jador și el susține în continuare că eu cu Bogdan o sa ne împăcăm. Nu se știe ce dă Dumnezeu, nu zic nu. Poate ne împăcăm peste zece ani, poate mâine. Dumnezeu știe el, ce e al meu e pus deoparte’, a spus Andra.

În plus, Andra de la Puterea Dragostei a scos la iveală noi imagini compromițătoare cu fostul ei partener, Bogdan Mocanu, în timp ce se sărută cu alte fete. Tot incidentul ar fi avut loc după petrecerile la care cânta Jador.

‘A venit momentul să dau cărțile pe față. Am primit poze că acum s-au trezit și fetițele, până acum nu a avut nimeni tupeu să îmi de mesaj și poze când Bogdan al meu era în oraș cu altele, când Bogdan al meu era la cântări cu Jador și eu aveam încredere și stăteam acasă, nu ieșeam în club cu fetele. Ziceam „Bogdan, ieși în oraș cu băieții, lasă-mă și pe mine să ies în oraș cu fetele să mă distrez‘, a mai povestit Andra.

Bogdan Mocanu s-a cuplat cu Bia după despărțirea de Andra Voloș

De asemenea, bruneta este convinsă că Bogdan Mocanu s-a cuplat cu Bia, o altă fostă concurentă de la Puterea Dragostei. Andra a ținut să puncteze faptul că relația ei cu Bogdan Mocanu nu era atât de roz precum arăta pe rețelele de socializare.

‘Bia a fost acasă la mine și în bucătărie și i-am zis să își ia ce vrea să se îndulcească. Eu îți dau ție valoare că tu ești ultima, nu am văzut. Nu te ameninț, te avertizez. Să nu te pună Dumnezeu să vii în fața mea că eu îți spun ce am de spus, fată dragă. Ăsta e job-ul tău, nu e vina ta.

Dacă dau cărțile pe față nu îmi mai dați voi un measj pentru că nu știți tot adevărul. Eu trebuia să dau explicație oamenilor care mi-au dat mii de mesaje. Nu mă victimizez, vlogul ăsta o să rămână, nu șterg, ca Jador care și-a dat seama ce a făcut, că pot să spun tot. Înainte de a face un vlog te gândești! Tu nu te-ai gândit la mine cu ce scoți pe gura aia. Rușine și ție și lui Bogdan și lui Bia și la celelate! Nu aveți respect!’, a mai adăugat aceasta.

Se pare că mai multe tinere i-au trimis Andrei poze deocheate cu Bogdan Mocanu, deși el se afla în relație cu Andra.

‘Să arăt că lumea îmi scrie să păstrez pozele. V-ați trezit și voi, fetelor, acum. Nu vă judec, v-ați trezit să îmi arătați poze cu Jador și Bogdan, după cântări, mereu în hoteluri. Sunt poze… Să nu arăt mai mult ca să nu îmi pară rău. Nu vreau să se vadă cine e fata că nu vreau să fac probleme nimănui. E Bogdan cum se sărută cu altele și nume, tot. Nu dau tot, că poate îmi pare rău, cum spune Jador. 

‘Să vadă lumea cine sunteți voi! Să vă fie rușine! Să vă dați seama că eu nu-s proastă, cum păream eu. De fiecare dată când vorbeam eu, lumea din backstage știe. Sunt filmări la WOWbiz când înainte să intru în direct ne-am certat. Nu puteam să mă leg de Ana-Maria Lintaru dacă eu voiam să mă leg de ea, să nu mă fac cumva de râs, dar aia să mă facă pe mine de râs, Bia să mă facă în continuare de râs’, a mai spus Andra de la Puterea Dragostei.

citește și...