Bogdan Mocanu, adevărul despre despărțirea de Andra Voloș! Fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’ a rupt tăcerea: ‘Am greșit, dar…’

16.05.2020, 19:17
Bogdan Mocanu, adevărul despre despărțirea de Andra Voloș! Fostul concurent de la 'Puterea dragostei' a rupt tăcerea: 'Am greșit, dar...'

Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii ‘Puterea dragostei’, a vorbit despre despărțirea de Andra Voloș, una dintre fostele concurente ale show-ului matrimonial de la Kanal D.

Bogdan Mocanu, adevărul despre despărțirea de Andra Voloș!

Tânărul a rupt tăcerea și a ținut să clarifice o dată pentru totdeauna separarea dintre el și Andra Voloș.

Se pare că după ce s-au despărțit, Bogdan a decis să se distreze și a ținut-o numai în petreceri, lucru care a supărat-o extrem de mult pe fosta concurentă. În plus, bruneta a luat foc după ce a văzut un filmuleț în care Bogdan Mocanu apare alături de o altă concurentă a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Bia.

Pentru că a vrut să îi demonstreze fostei iubite că nu a înșelat-o, Bogdan Mocanu a făcut un live pe YouTube, în care și-a cerut scuze Andrei și a rugat-o să se întoarcă acasă.

Pe de altă parte, Andra Voloș a mărturisit că a suferit enorm și a fost la un pas de sinucidere.

‘Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit. Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri, pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză. Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea.

Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo, pentru că avea probleme cu mașina. Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund, atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe. Andro! Știu că o să vezi videoclipul ăsta. Tu știi cine sunt eu. Da? Ai înțeles greșit, Andra. Mi-e rușine. 

Numai eu știu ce e în sufletul meu și Andra mai bine ca oricine știe în ce fel mă simt acum. Vreau să îmi cer scuze pentru poziția în care am pus-o pe ea, cu toate că Andra este cel mai bine văzută din toată ecuația asta. O apreciez. Lumea nu vede așa și vreau să îmi cer scuze.

Iubi, vii acasă? Scrieți-i și voi să vină acasă. Că nu am greșit cu nimic, frate. Hai iubi, vino acasă. Andra știe că nu am greșit. Am greșit, dar nu cu ce crede ea’, a spus fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’.

citește și...