Război total între Andreea Bălan și George Burcea, la divorț. Solista vrea să-i ia tot actorului

13.10.2020, 12:11
Război total între Andreea Bălan și George Burcea, la divorț. Solista vrea să-i ia tot actorului
Război total între Andreea Bălan și George Burcea, la divorț. Solista vrea să-i ia tot actorului

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la începutul acestui an și nici vorbă să se mai împace. Actorul și-a refăcut viața cu Viviana Sposub, una dintre colegele lui de la ‘Ferma’, iar artista s-a aruncat în brațele lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei tv, Sonia Argint.

Andreea Bălan se luptă pentru custodia fetițelor cu George Burcea

În prezent, Andreea Bălan și George Burcea se află în plin proces de divorț și se luptă pentru custodia celor două fiice pe care le au, Ella Maya și Clara Maria. De altfel, cei doi au avut și prima înfățișare la tribunal.

Andreea Bălan vrea cu orice preț să ia custodia totală a micuțelor și și-ar dori ca George Burcea să renunțe definitiv la acest drept. Procesul de divorț va fi unul anevoios, mai ales că solista a decis să îi ceară în instanță lui George Burcea toți banii pe care acesta i-ar datora, ca și pensie alimentară pentru cele două fete.

‘Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor’, a declarat o sursă apropiată vedetei, scrie Spynews.ro.

George Burcea a făcut-o praf pe solistă, la tv

George Burcea nu pierde nicio ocazie în a-și ataca fosta soție, mai ales că artista are iubit. La emisiunea ‘Ferma’, actorul a făcut-o praf pe Andreea Bălan.

‘Ea a vrut să iasă din rahatul în care se băgase. O prinsese la Vama Veche cu noul ei iubit, lucru pe care ea nu ar fi vrut să îl vadă nimeni. Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă. Dacă lumea era la început cu ea, apoi a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început să o critice că încă eram căsătoriți. După care a zis, perfect, a plecat, hai că îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu răspunde, disperată să își ia oamenii înapoi (n.r. fanii). Asta este. Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți’, a dezvăluit George Burcea la ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’.

citește și...