George Burcea, noi detalii despre despărțirea de Andreea Bălan. Când s-a produs ruptura, de fapt, și de ce o mai acuză actorul: ‘Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită’

24.09.2020, 21:00
George Burcea, noi detalii despre despărțirea de Andreea Bălan. Când s-a produs ruptura, de fapt, și de ce o mai acuză actorul: 'Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită'
George Burcea, noi detalii despre despărțirea de Andreea Bălan. Când s-a produs ruptura, de fapt, și de ce o mai acuză actorul: 'Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită'

Au trecut mai bine de cinci luni de când Andreea Bălan a anunțat, cu ochii în lacrimi, că s-a separat de tatăl fetițelor sale, George Burcea. Despărțirea lor nu a fost pe cale amiabilă, iar de atunci de războiesc încontinuu. Cei doi și-au adus numeroase reproșuri și acuzații și nu ezită să-și arunce vorbe grele ori de câte ori au ocazia.

George Burcea a spus adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, George Burcea a povestit cum a ajuns să se despartă de Andreea Bălan. În plus, actorul a mai ținut să precizeze că abia așteaptă să divorțeze legal de solistă pentru a-și continua viața. El crede că artista profită din plin de situația actuală pentru a fi cât mai mult în centrul atenției.

George Burcea a specificat că ruptura dintre ei s-a produs cu mult timp înainte ca el să plece din casa Andreei Bălan.

‘Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o ,,nuntă” în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. 

Faţă de Andreea, soţia mea, dispăruseră sentimentele, dar nu şi faţă de Andreea mama fetiţelor mele. Acelea vor exista pentru totdeauna, iar fără ea nu puteam face aceşti copii minunaţi. Deşi orgoliile sunt mari, poate într-o zi vom ajunge să ne dăm seama unde s-a greşit şi de ce s-a greşit… Asta dacă va mai conta acest lucru’, a declarat cu sinceritate George Burcea.

Vrea cu orice preț să divorțeze de Andreea Bălan

De asemenea, concurentul de la ‘Ferma’ a adăugat că așteaptă cu nerăbdare să finalizeze divorțul cu Andreea Bălan.

‘Cel mai important lucru e să terminam odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri. În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez’, a mai spus acesta pentru okmagazine.ro.

Nu a înșelat-o niciodată

Cu toate că nu mai are sentimente pentru ea, George Burcea a ținut să îi transmită că nu o urăște și cel mai important, că nu a înșelat-o niciodată în timpul mariajului. În schimb, Andreea Bălan crede că fostul ei soț îi poartă ranchiună.

‘Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre. Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan…

Nu, n-am avut niciodată nimic de ascuns faţă de ea şi sunt mândru de faptul că niciodată nu am înşelat-o. Când am simţit că nu mai merge, am ales să plec. Am prins-o de multe ori că îmi umbla în telefon sau îmi făcea capturi de ecran, apoi îşi trimitea pozele pe telefonul ei, dar nu i-am spus nimic niciodată, tocmai pentru că nu am avut secrete faţă de ea’, a mai explicat George Burcea.

citește și...