Ce spune Andreea Bălan despre noua relație a lui George Burcea! Actorul s-a cuplat cu Viviana Sposub la ‘Ferma’

12.10.2020, 21:05
Ce spune Andreea Bălan despre noua relație a lui George Burcea! Actorul s-a cuplat cu Viviana Sposub la 'Ferma'
Ce spune Andreea Bălan despre noua relație a lui George Burcea! Actorul s-a cuplat cu Viviana Sposub la 'Ferma'

Andreea Bălan a rupt tăcerea și a oferit câteva declarații cu privire la noua a fostului ei soț, George Burcea! Actorul s-ar fi cuplat cu vedeta Pro TV, Viviana Sposub, la emisiunea ‘Ferma’. Cadrele cu cei doi concurenți în timp ce se sărutau de mama focului au făcut înconjurul internetului.

Deși în trecut a suferit după despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a găsit puterea să vorbească acum despre presupusa relație de iubire a tatălui fiicelor sale.

Andreea Bălan, declarații despre relația lui Burcea cu Viviana Sposub

Invitată în platoul emisiunii ‘Acces Direct’, solista a mărturisit că este normal ca George Burcea să-și găsească alinarea în brațele altei femei. Andreea Bălan a specificat că nu a deranjat-o nimic din ce a apărut în presă și a spus că se bucură că fostul ei soț și-a refăcut viața.

‘Eu am crescut în fața camerelor și publicul știe practic orice despre mine. E normal să apară aceste lucruri pentru că viața merge înainte. Pentru mine este importantă sănătatea Elei și a Clarei, important este să fie fericite și cred că asta este responsabilitatea oricărei mame’, a declarat Andreea Bălan, la Antena 1.

Mai mult de atât, artista a mai adăugat că ea și fostul său partener își vorbesc doar de dragul fetițelor pe care le au împreună, Ella Maya și Clara Maria. În plus, cei doi foști soți fac tot posibilul ca micuțe să stea departe de neînțelegerile dintre ei.

George Burcea și Viviana Sposub, în tandrețuri la ‘Ferma’

După duelul câștigat de George Burcea la ”Ferma”, acesta a avut parte de momente de romantism alături de Viviana Sposub. Cei doi au discutat despre ceea ce se întâmplă între ei la Fermă.

”Într-o noapte, când ai avut tu divergența aia cu Antoneasca, am visat că au adus-o pe Andreea Bălan în fermă. Și visat că era și ea la masă, că erau ele amândouă”, i-a mărturisit Viviana Sposub lui George Burcea.

Când s-au despărțit Andreea Bălan și George Burcea

Într-un interviu pentru OK Magazine, actorul a explicat motivele pentru care s-a despărțit de mama fiicelor sale, Andreea Bălan.

‘Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă’, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

citește și...