Război pe moștenire între Robert Sfăt și Brigitte Pastramă. Ce susține fiul vedetei

26.06.2020, 12:18
Război pe moștenire între Robert Sfăt și Brigitte Pastramă. Ce susține fiul vedetei
Război pe moștenire între Robert Sfăt și Brigitte Pastramă. Ce susține fiul vedetei

Robert Sfăt a dezvăluit că mama sa, Brigitte Pastramă, nu i-a niciun ban după ce a vândut o proprietate moștenită de la tatăl său.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, Robert Sfăt a declarat că, după moartea tatălui său, mama sa a vândut una dintre proprietățile moștenite fără a-i da un leu.

”Și-a însușit o casă, în localitatea Drâmbovița, din Timișoara. Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate, iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind. Iar eu am fost de acord am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față că aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi”, a declarat băiatul lui Brigitte Pastramă, conform spynews.ro.

Ce părere avea Ilie Năstase despre Robert Sfăt

Fiul lui Brigitte Pastramă a dezvăluit și ce părere avea Ilie Năstase, fostul soț al vedetei, despre el.

”Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici”, a afirmat tânărul, potrivit sursei citate.

Care este varianta lui Robert în scandalul cu Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă  a fost jefuită de propriul fiu și de prietenii acestuia. Tinerii au intrat peste ea în casă, noaptea târziu, și i-au luat mai multe obiecte de valoare. Mai mult, Robert i-a furat mașina, pe care a și distrus-o. Vedeta a apelat la ajutotul autorităților. Ea a cerut ordin de restricție după incidentul care a avut duminică noapte. Ulterior, Brigitte Sfăt a afirmat că a fost agresată și a ajuns la spital, pe perfuzii. Robert Sfăt a prezentat varianta sa în scandalul cu mama sa, afirmând ci aceasta a fost cea care l-a agresat.

„S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăsuse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a declarat tânărul

„Mi-a sechestrat doi prieteni la mine în cameră până ce a venit Poliția. Când au venit polițiștii, au început să îmi devasteze camera după stupefiante, nu au găsit nimic. Mi-au căutat prietenii prin ghiozdane, să nu fi furat bijuterii de la mama mea”, a mai spus el.

citește și...