Mihaela Rădulescu, detalii din relația cu Felix Baumgartner. ”E mai mult decât adrenalină”

11.10.2021, 16:45
Mihaela Rădulescu, detalii din relația cu Felix Baumgartner. ”E mai mult decât adrenalină”
Mihaela Rădulescu, detalii din relația cu Felix Baumgartner. ”E mai mult decât adrenalină”

Vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, a dat detalii despre relația sa la distanță cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner, în vârstă de 52 de ani. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani. ”E mai mult decât adrenalină”, a declarat cea supranumită diva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta a dat detalșii despre relația sa la distanță cu Felix Baumgartner într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Mihaela Rădulescu, detalii din relația cu Felix Baumgartner.  ”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă”

Prezentatoarea de televiziune a explicat care sunt avantajele și dezavantajele unei relații la distanță, așa cum este cea dintre ea și Felix Baumgartner. ”Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc.”, a spus Mihaela Rădulescu.

”Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road”, a completat ea.

citește și...