Ce relație are Mihaela Rădulescu cu fostul ei soț, Elan Schwarzenberg. ”Fiecare are viața lui”

27.10.2021, 14:03
Ce relație are Mihaela Rădulescu cu fostul ei soț, Elan Schwarzenberg. ”Fiecare are viața lui”
Ce relație are Mihaela Rădulescu cu fostul ei soț, Elan Schwarzenberg. ”Fiecare are viața lui”

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, a făcut declarații despre fostul ei soț, omul de afaceri Elan Schwarzenberg, cu care are un băiat pe nume Ayan. Cea supranumită ”diva de la Monaco” a spus în ce relații este cu fostul său partener de viață. ”Fiecare are viața lui”, a afirmat vedeta de televiziune.

Mihaela Rădulescu este mama unui băiat, Ayan, rezultat din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De câțiva ani, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner.

Vedeta de televiziune a făcut declarații edespre fostul său soț pentru revista Viva.

Ce relație are Mihaela Rădulescu cu fostul ei soț, Elan Schwarzenberg. ”Mereu vom fi familie în viața copilului nostru”

”Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim „familie” chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan. Nimic altceva nu mai contează”, a spus Miâhaela Rădulescu.


”Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru”, a adăugat aceasta.

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre fiul ei, Ayan

Vedeta  a vorbit despre relația cu Ayan, mărturisind că vorbește foarte des cu acesta, deși Ayan este plecat la studii în America. ”Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el”, a declarat Mihaela Rădulescu.

”De aproape doi ani studiază în US, la dorința lui exclusivă. M-am obișnuit greu cu ideea plecării lui de-acasă atât de devreme, dar pare că știe exact ce vrea și l-am lăsat să-și facă propriile alegeri. E tot ce am visat pentru el și probabil mult mai mult de-atât. Evident că și educația financiară a fost la fel de serios abordată în familia noastră, mai ales de tatăl lui, e un capitol la care e mult mai înțelept și realist decât mine. I-am pus amândoi în suflet și în minte tot ce are nevoie ca să meargă pe drumul lui, cu bagajul bine făcut”, a mai spus vedeta TV.

citește și...