Brigitte Pastramă, noi declarații controversate la adresa fiului: ‘51.000 de euro din moștenire pe porcării’

03.07.2020, 11:59
Brigitte Pastramă, noi declarații controversate la adresa fiului: '51.000 de euro din moștenire pe porcării'
Brigitte Pastramă, noi declarații controversate la adresa fiului: '51.000 de euro din moștenire pe porcării'

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Brigitte Pastramă se ceartă cu fiul ei, Robert Sfăt. Vedeta l-a acuzat pe adolescent că se droghează și l-a reclamat la Poliție, iar băiatul i-a scos ochii că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său, afaceristul Octavian Sfăt. Acum, cei doi se luptă pentru banii luați pe o casă din Dumbrăviţa, Timişoara.

După ce primul ei soț a murit, Brigitte Pastramă a primit o moștenire enormă, care i se cuvenea și fiului său, Robert. Adolescentul de 20 de ani susține că vrea să o dea în judecată pe cea care i-a dat viață pentru partea lui de bani.

Scandalul nu s-a terminat

‘Dacă trebuie să mă judec cu ea (n.r. Brigitte), o voi face. Mai ales că am scris negru pe alb că trebuie să-mi dea 54.000 de euro. Aştept să văd dacă mi-i aruncă şi pe ăia. A investit bani în operaţii estetice, care au costat-o mai mult probabil decât mi-a scris mie în procură, decât moştenirea’, a declarat Robert Sfăt, fiul lui Brigitte, la emisiunea ‘Xtra Night Show’.

În schimb, vedeta se apară și spune că tot ce zice Robert nu este adevărat. Brigitte a mărturisit că moștenirea de la Timișoara nu îi aparține acestuia. Soția lui Pastramă a răbufnit și și-a făcut fiul praf, încă o dată.

Brigitte Pastramă continuă dezvăluirile despre fiul său

Nu era moştenirea lui, casa din Dumbrăviţa. Eu am cumpărat, cu 78.000 de euro, un duplex pe care îl găsisem când eram cu Ilie. După cum ştiţi, cei care ni l-au vândut ne-au păcălit pentru că am cumpărat fără terenul de sub casă. Ne-am judecat, apoi am mai negociat şi le-am mai dat 30.000 de euro pentru teren, ulterior am cumpărat şi terenul vecin, le-am unificat şi am construit ceva superb.

Am mobilat-o, am făcut şi piscină. Era o casă pentru mine şi pentru Robert. Recent am vândut casa şi, după ce am plătit taxe, agenţie, am împărţit banii, iar lui i-au revenit 51.000 de euro, pe care i-am pus în cont. Nu ştiu ce a făcut cu banii ăştia. A făcut porcării, şi nu pot să zic mai multe. I-am cumpărat o maşină pe care a buşit-o, i-am mai dat 50 de milioane în mână şi când am văzut cum îi cheltuieşte, am decis să nu îi mai dau nimic, şi mai bine îi iau un apartament. E liber să mă dea în judecată. De ce nu a făcut-o până acum, oare?’, a declarat bruneta.

În plus, Brigitte Pastramă a declarat că Robert a refuzat să meargă la facultatea plătită chiar de ea, dar și că a avut cheltuieli suplimentare pentru el.

‘Până acum Robi, a stat cu noi, avea etajul superior întreg, acum stă la prieteni. A furat altă maşină, a adus copii în casă şi m-am supărat. Am vrut să îi dau o corecţie şi au început circul. Mi-era frică să mai vin în casă. M-au scuipat, m-au agresat. În tot acest timp, eu i-am plătit facultatea, nu s-a dus, i-am plătit permis, nu s-a dus, i-am plătit curs de barman, nu s-a mai dus’, a mai adăugat Brigitte Pastramă.

citește și...