Război fără sfârșit la Puterea Dragostei. Ella și mama Daianei au ajuns iar la cuțite

13.07.2020, 20:45
Război fără sfârșit la Puterea Dragostei. Ella și mama Daianei au ajuns iar la cuțite
Război fără sfârșit la Puterea Dragostei. Ella și mama Daianei au ajuns iar la cuțite

Scandalul dintre Ella de la ‘Puterea dragostei’ și Daiana este departe de a se încheia! Acum, bruneta susține că mama Daianei o face cu ou și cu oțet, ori de câte ori are ocazia.

Ella de la ‘Puterea dragostei’ a dezvăluit că fanii săi îi arată mesaje de la mama Daianei, în care femeia o insultă.

‘Mama Daianei mă insultă. Am mesajele, pot să le arăt’, a spus Ella în emisiunea ‘Puterea dragostei’.

Ce i-a reproșat mama Daianei

Pe de altă parte, Daiana se apără și a mărturisit că mesajele respective sunt mai vechi de când cele două erau în scandal.

‘Încetează să mai vorbești de mama mea, nu mai aduce conversații de acum o lună, a trimis mesajele când noi două eram în scandal. Da, este adevărat. Mama a jignit-o pe Ella, când am avut scandalul cu ea. Eu am sunat-o pe mama și i-am cerut să înceteze’, a precizat Daiana de la ‘Puterea dragostei’.

Mama Daianei a avut o intervenție telefonică la emisiunea de la Kanal D și a atacat-o dur pe Ella. Femeia a spus că bruneta a despărțit-o pe Daiana de Gabriel.

‘Să îți spun cu ce ai greșit? Păi nu știi cu ce ai greșit? Ești foarte tupeistă. Vrei să îți spun cuvânt cu cuvânt ce ai făcut sau ce? Nu mă enervez, dar văd că fata asta are impresia că vorbește cu voi acolo. Te simți împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?’, i-a reproșat mama Daianei Ellei.

S-au bătut în platoul emisiunii

În urmă cu o lună, Daiana și Ella s-au luat la bătaie. Din cauza neînțelegerilor și a jignirilor în mod repetat, Daiana și-a pierdut iar cumpătul și a sărit să o bată pe Ella.

‘Stai că te iau și pe tine imediat că tu râdeai de suferința mea’, i-a spus Daiana Ellei, înainte de a se năpusti asupra ei.

Scenele violente au fost difuzate la tv și a fost nevoie chiar de intervenția staff-ului pentru a le calma pe cele două. Se pare că Daiana i-a reproșat din nou Ellei că a râs de ea când se afla într-o situație grea cu iubitul său, Gabi.

Vizibil revoltată că Daiana a jignit-o și a sărit să o bată, Ella a încercat să se apere și a aruncat cu o vază în brunetă. Băieții au încercat să le despartă pe cele două concurente, iar Daiana a părăsit nervoasă platoul emisiunii.

citește și...