Imagini greu de privit la ‘Puterea dragostei’! Daiana și Ella s-au luat la bătaie. Ce s-a întâmplat între cele două VIDEO

08.06.2020, 16:38
Imagini greu de privit la 'Puterea dragostei'! Daiana și Ella s-au luat la bătaie. Ce s-a întâmplat între cele două VIDEO
Confruntarea dintre Ella și Daiana a degenerat/ foto: captura kanald

Se încing spiritele la ‘Puterea dragostei’! În casa fetelor s-a iscat un adevărat haos, după ce Daiana și Ella s-au luat la bătaie de față cu ceilalți concurenți.

Daiana și Ella, concurentele emisiunii de la Kanal D, au un conflict mai vechi, însă lucrurile au degenerat luni, 8 iunie! Rivalitatea dintre cele două tinere capătă cote nebănuite.

Din cauza neînțelegerilor și a jignirilor în mod repetat, Daiana și-a pierdut iar cumpătul și a sărit să o bată pe Ella.

Confruntarea dintre Ella și Daiana a degenerat

‘Stai că te iau și pe tine imediat că tu râdeai de suferința mea’, i-a spus Daiana Ellei, înainte de a se năpusti asupra ei.

Scenele violente au fost difuzate la tv și a fost nevoie chiar de intervenția staff-ului pentru a le calma pe cele două. Se pare că Daiana i-a reproșat din nou Ellei că a râs de ea când se afla într-o situație grea cu iubitul său, Gabi.

Vizibil revoltată că Daiana a jignit-o și a sărit să o bată, Ella a încercat să se apere și a aruncat cu o vază în brunetă. Băieții au încercat să le despartă pe cele două concurente, iar Daiana a părăsit nervoasă platoul emisiunii.

Daiana nu mai suportă pe Ella

În schimb, Ella a rămas pe canapea și a început să plângă, mărturisind că cele întâmplate au afectat-o enorm. Pe de altă parte, Daiana nu și-a cerut scuze că a reacționat violent și a spus că nu este vinovată.

‘Vă arăt eu vouă, de acum încolo, adevărata față a Daianei. Nu mă mai interesează de nimeni. Lasă că vă arăt eu fața mea, lasă, lasă. Nu are nimeni ce să îmi facă. Așa sunt eu, ăsta e caracterul meu. Nu mai pot să mai suport Gabi. Am fost mult prea mult luată la mișto. Ăsta e caracterul meu, o să îmi găsesc un bărbat care să stea lângă mine așa cum sunt eu și asta este. Eu nu sunt ca astea’, i-a spus Daiana iubitului ei, Gabi.

citește și...