Ella de la ‘Puterea dragostei’, acuzată că l-a căutat pe Iancu Sterp! ‘Abia aștepta să se certe cu Denisa’

06.07.2020, 17:43
Ella de la 'Puterea dragostei', acuzată că l-a căutat pe Iancu Sterp! 'Abia aștepta să se certe cu Denisa'
Ella de la 'Puterea dragostei', acuzată că l-a căutat pe Iancu Sterp! 'Abia aștepta să se certe cu Denisa'

Un nou scandal ia cu asalt casa ‘Puterea dragostei’! Ella a fost pusă la zid de Andreea Pirui și iubitul acesteia, Marius, pe motiv că bruneta l-ar fi căutat pe Iancu Sterp imediat după ce tânărul a pus punct relației cu Denisa.

Iancu Sterp a fost prezent și în sezonul 2 de la ‘Puterea dragostei’. El a fost atras de Ella, însă relația nu s-a concretizat pentru că bruneta era ancorată în fosta ei relație, cu Jador, pe care a tot spus că l-a iubit și că a făcut-o să sufere enorm.

Ella de la ‘Puterea dragostei’ a răbufnit

Fratele lui Culiță Sterp s-a orientat rapid spre Denisa, o altă concurentă de la ‘Puterea dragostei’. Din păcate, relația lor nu a rezistat și s-au despărțit la scurt timp după ce Iancu a revenit de la ‘Survivor’.

‘Iancu este un băiat minunat, un om de nota 10! Mi-a părut atât de rău că nu a câștigat el show-ul de supraviețuire, fiindcă merita din plin. Este adevărat, nu s-a dus de la început în competiție, și poate de aici să se fi judecat în acordarea votului, însă toată perioada în care a stat în Republica Dominicană s-a dovedit a fi un războinic adevărat. Eu i-am dat votul în finală, la fel și colegii de la Puterea dragostei!

Păcat, mare păcat! Pentru mine, va rămâne supraviețuitorul numărul 1 de acolo, întrucât a avut toate calitățile, și ca om, și ca sportiv. L-am cunoscut, l-am îndrăgit ca persoană și merită tot ce-i mai bun în viața personală și în carieră’, spunea Ella după ce Iancu a fost eliminat de la ‘Survivor România’.

Recent, Ella de la ‘Puterea dragostei’ a fost acuzată că este bucuroasă de faptul că Iancu Sterp nu mai este cu Denisa.

 A părăsit platoul emisiunii

‘Acum în spate, (n.r. – Ella ) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!’, a declarat Andreea Pirui.

Vizibil enervată de acest subiecte, fosta iubită a lui Jador a părăsit platoul în urma acuzațiilor încasate din partea Andreei Pirui și a lui Marius. Cei doi au precizat că Ella s-a jucat cu toți băieții din emisiune.

‘S-a terminat subiectul cu mine? Numai de mine vorbesc. De ce caută Andreea Pirui și Marius subiecte cu mine? Știu că le dau replică mereu, cu ce mă ai tu la mână sau cu ce te am eu la mână. Că mi-e frică de tine? Dacă mă văd nervoasă și tac asta înseamnă că eu am respect față de tine. Nu știu ce se vrea aici’, a spus bruneta.

citește și...