Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei din Iași. Oamenii legii au luat o decizie radicală

03.08.2020, 19:15
Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei din Iași. Oamenii legii au luat o decizie radicală
Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei din Iași. Oamenii legii au luat o decizie radicală

Răsturnare de situație în cazul mezzosopranei din Iași! Anchetatorii au încercat să stea de vorbă cu Maria Macsim Nicoară, însă fără succes. În urmă cu o lună, ea a fost externată din Spitalul de Recuperare și s-a întors la casa sa din Aroneanu. Din păcate, artista nu s-a recuperat în totalitate și nu poate da detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în urmă cu aproape patru luni.

Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital în stare gravă pe 11 mai, după ce ar fi căzut pe scări în locuința sa. În urma accidentului casnic, solista s-a ales cu răni grave la cap și a fost în comă.

Maria Macsim Nicoară a fost în comă

La vremea respectivă, polițiștii au suspectat că a fost împinsă pe scări chiar de soțul ei, Codrin Nicoară, și au deschis un dosar in rem. Apropiații Mariei Macsim Nicoară au mărturisit că aceasta era agresată permanent de partenerul său.

Conform ziaruldeiasi.ro, anchetatorii au mers la casa sopranei pentru a discuta cu ea, însă Maria Macsim Nicoară nu a fost capabilă din punct de vedere fizic să povestească ce s-a întâmplat în seara respectivă.

‘Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească… Este posibil să nu vorbească niciodată’, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro o sursă apropiată anchetei.

Din păcate, oamenii legii au luat decizia de a închide cazul în lipsa probelor care să demonstreze agresiunea soțului asupra sopranei. Procurorii şi poliţiştii au mărturisit că au nicio probă că ar fi avut loc vreo infracţiune în casa celor doi soți.

Maria Macsim Nicoară a fost dusă în stare gravă la spital, după ce a căzut pe scări în locuinţa ei din Iași, din zona Aroneanu. Soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, nu a sunat la salvare, ci și-a anunțat mama că soția lui nu se simte bine.

Soțul era violent

Apropiații ei susțin că solista venea vânătă la spectacole și nu cred că ea ar fi suferit un accident casnic în data de 9 mai. Surse din apropierea Mariei au declarat că soțul său era extrem de violent.

‘Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent… Jur că mi-a spus asta… Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct’, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru BZI.

Mai mult de atât, Maria Macsim Nicoară și soțul ei nu mai aveau o relație bună de ceva vreme. Se pare că bărbatul i-ar fi cerut acesteia să părăsească casa din comuna Aroneanu, iar mezzoprana ar fi refuzat.

citește și...