Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Artista a ieșit din comă. Ce s-a întâmplat cu amanta soțului său

27.05.2020, 22:24
Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Artista a ieșit din comă. Ce s-a întâmplat cu amanta soțului său
Soprana a ajuns în stare gravă la spital, în urmă cu trei săptămâni

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este în continuare plin de mistere! Artista a ieșit din comă, însă anchetatorii tot încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în casa ei.

Soprana a ajuns în stare gravă la spital, în urmă cu trei săptămâni, după ce ar fi căzut pe scări. Familia sa a sunat la 112 abia după opt ore.

Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă

Din fericire, medicii vin cu vești bune! Solista a fost deconectată de la aparate și dă semne că și-ar reveni. În plus, ea va rămane internată la Terapie Intensivă și a suferit și o intervenție pe creier. Maria Macsim Nicoară va avea nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a-și reveni în totalitate.

‘S-a spus că nu a fost nimeni lângă ea când a fost internată. Noi, colegii, am aflat mai târziu. Am vorbit cu medicul ei, care mi-a spus că are speranţe, că a trecut de la coma de gradul IV la gradul II, că a încercat să deschidă ochii, a început să simtă mâinile, să simtă din nou durere, ceea ce înseamnă, spunea medicul, că sistemul nervos funcţionează, dar a mai spus că oricând se poate întâmpla ceva’, a declarat un coleg al solistei, pentru Ziarul de Iași. 

Amanta soțului ar fi însărcinată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au audiat deja pe soțul femeii, Codrin Nicoară. Apropiații cuplului susțin că acesta avea o amantă și că aceasta ar fi însărcinată. De asemenea, femeia a lucrat până de curând la un magazin din sat ca vânzătoare și a fost audiată în acest caz, potrivit Realitatea.net.

Anchetatorii au întocmit dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Maria Nicoară intenționa să divorțeze, pentru că nu se mai înțelegea deloc cu soțul său.

‘Dacă bea, se comporta urât cu ea, vorbea urât, o umilea, inclusiv faţă de colegii de pahar pe care îi aducea în casă. Ca să vorbească cu prietenii la telefon, Maria trebuia să se ascundă prin casă de frică. Nu a venit niciodată nici la universitate şi nici la Operă cu semne de violenţă evidente, dar, în schimb, brusc anunţa telefonic câte un concediu medical de azi pe mâine. A încercat să îşi salveze căsnicia. L-a adus pe Codrin la Operă ca pianist pentru orele de studio (repetiţii – n.r.) ale corpului de balet. Nu a rezistat decât o săptămână. Ea era cea care ţinea casa, el nu producea mai nimic’, au mai povestit surse din anturajul Mariei, pentru sursa citată mai sus.

citește și...