Ce se întâmplă acum cu presupusa amantă a soțului sopranei Maria Macsim Nicoară

06.07.2020, 15:04
Ce se întâmplă acum cu presupusa amantă a soțului sopranei Maria Macsim Nicoară
Ce se întâmplă acum cu presupusa amantă a soțului sopranei Maria Macsim Nicoară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital în stare gravă la începutul lunii mai. Accidentul casnic al sopraniei a scos la iveală detalii șocante din viața ei de familie.

Se pare că soțul său, pianistul Codrin Nicoară, ar fi avut o relație extraconjugală cu o femeie din localitatea Aroneanu. De când s-a aflat că cei doi au fost amanți, femeia, a cărei identitate rămâne ascunsă, a fost pusă la zid. În plus, ea a fost concediată de la magazinul unde lucra.

Soțul sopranei avea o amantă

Maria Macsim Nicoară ar fi știut că partenerul ei are o amantă, iar acesta ar fi fost motivul pentru care solista voia să divorțeze cât mai repede.

Presupusa amantă a soțului Mariei Nicoară locuiește în comuna ieșeană Aroneanu și este căsătorită. Până de curând, ea era angajată la un magazin din localitate, însă presiunile localnicilor l-au făcut pe patronul localului să o concedieze.

În schimb, femeia a negat că ar avea o legătură cu pianistul Codrin Nicoară, însă nimeni nu a crezut-o.

‘Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nici o treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presa tot a scris că aș avea’, a declarat pentru bzi.ro presupusa amantă a lui Codrin Nicoară.

De asemenea, gurile rele susțin că femeia de 40 de ani a fost dată afară din casă de soțul său, după ce au apărut zvonurile că ar fi amanta soțului Mariei Nicoară.

Maria Macsim Nicoară face recuperare

Maria Macsim Nicoară se află în continuare internată la Spitalul de Recuperare Iași și face mici progrese. Din păcate, medicii nu se pot pronunța momentan dacă aceasta își va mai reveni vreodată.

Celebra soprană a ajuns la spital pe 10 mai, după ce aproximativ 8 ore a agonizat în vila în care locuiește alături de soțul său. Soacra ei a fost cea care a alertat autoritățile și a mărturisit că nora ei a căzut pe scări.

Maria Macsim Nicoară și soțul ei nu mai erau în relații bune de ceva vreme, iar acesta chiar ar fi fost violent cu ea.

‘Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent… Jur că mi-a spus asta… Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct’, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară pentru BZI.

citește și...