Rapunzel din viața reală, cu părul lung de 1,5 metri, spune că bărbații cer fotografii cu ea

28.12.2022, 16:40

Olga Naumova este adesea oprită pe stradă de străini care vor să facă poze cu părul ei luxuriant de 1,70 m. De obicei, este bombardată cu cereri în căsătorie, deși are un iubit. “Nu m-am gândit niciodată să-mi las părul să crească intenționat, pur și simplu mi-a crescut și l-am luat ca pe un lucru de la sine înțeles”.

O Rapunzel din viața reală s-a destăinuit despre părul ei lung de 1,70 m, care îi atrage multă atenție pe stradă.

Olga Naumova avea puțin păr pe cap în copilărie, iar părinții ei erau îngrijorați că va cheli, transmite dailystar.co.uk.

Rapunzel din viața reală, cu părul lung de 1,5 metri, spune că băieții ciudați cer instantanee cu ea

Fotomodelul folosea o babușcă pentru a-și acoperi părul rebel, până când, într-o zi, șuvițele ei au început să crească neîncetat și dens. Acum, cu părul atât de lung, Olga este adesea oprită pe stradă de străini care vor să facă poze cu părul ei lung.

Băieții îi cer chiar și permisiunea iubitului ei pentru a putea face poze cu șuvițele ei.

“Nu m-am gândit niciodată să-mi las părul să crească intenționat”

Străbunica ei, Barbara, avea un păr lung și frumos, la fel ca și mama ei. Stranierii au izbucnit în aplauze la vederea ei pe stradă, unii încercând să reziste impulsului de a-i mângâia părul.

Ea a spus: “Nu m-am gândit niciodată să-mi las părul să crească intenționat, pur și simplu mi-a crescut și l-am luat ca pe un lucru de la sine înțeles. Nu mi-am dat seama cât de lungi erau până când oamenii au început să mă complimenteze. Oamenii mă complimentau peste tot, unii chiar îmi cereau să-mi atingă părul sau să-mi facă o fotografie.”

Olga s-a născut într-o familie de profesori, mama ei fiind filolog, în timp ce tatăl ei a lucrat ca chimist-biolog.

Dansatoare, cititoare și artistă pasionată, Olga a absolvit o licență în educație economică. Își amintește în mod special două incidente în care reacțiile oamenilor față de părul ei au fost surprinzătoare.

Modelul a detaliat: “Odată, când eram în Thailanda, mergeam cu părul desfăcut și despletit. Dintr-o dată, un grup de 10 persoane pe lângă care tocmai trecusem a început să aplaude tare”.

O altă ocazie a fost în Maldive, când un bărbat a abordat-o la micul dejun pentru a cere o fotografie cu ea. El i-a cerut permisiunea iubitului ei, dar Olga a fost totuși șocată de situație.

Iar părul ei cu siguranță nu trece neobservat de fanii online care o numesc Rapunzel. Ea își întreține părul urmând o rutină simplă de îngrijire și nu face nimic special. Olga își atribuie genele pentru părul ei lung.

Ea a concluzionat: “Părul meu este un dar al naturii pentru mine, dar, bineînțeles, încerc să le păstrez în stare bună. Folosesc diferite tipuri de măști și, pe lângă șampon, folosesc balsam, altfel nu voi mai putea să mă pieptăn. De asemenea, folosesc uleiuri speciale în timp ce îmi pieptăn părul pentru a-i da strălucire și pentru a-l face mătăsos. Prefer să le împletesc într-o împletitură strânsă, deoarece mi se pare cel mai comod mod de a-mi purta părul.”

citește și...