Cum arată “Rapunzel din viața reală”, cu părul lung de 1,5 metri. “Oamenii îmi cer constant să îl atingă”

03.10.2022, 15:20

Ivanna Stelmakh a fost catalogată drept “Rapunzel din viața reală”, datorită șuvițelor sale fluide, care au o lungime de peste 1,5 metri. Mulți fani se dau în vânt după faimoasa ei coamă de păr. “Oamenii îmi cer sfaturi despre îngrijirea părului sau mă întreabă cât timp a durat să crească. Bărbații reacționează diferit. Unii sunt deranjați de un păr atât de lung. Întreabă despre banii și orele de care este nevoie pentru a-l îngriji”.

“Rapunzel din viața reală” spune că străinii o imploră constant să îi atingă șuvițele de 1,5 metri lungime.

Ivanna Stelmakh, din Lviv, Ucraina, a visat întotdeauna să aibă părul unei prințese când era copil, transmite dailystar.co.uk.

“Rapunzel din viața reală” are părul lung de 1,5 metri

Avea un păr scurt, deoarece era mai ușor de aranjat pentru mama ei, Yaroslav.

Dar când a împlinit 17 ani, Ivanna a decis să înceapă să și-l lase să crească. A folosit sfaturile de îngrijire a părului de la mama, bunica și străbunica ei pentru a obține o coafură de invidiat.

“Mama mea mi-a transmis secrete de la bunica și străbunica mea”

Și la ani de zile după ce a urmat sfaturile lor de a tăia vârfurile despicate și de a urma un stil de viață sănătos, părul femeii de 36 de ani are o lungime de peste 1,5 metri.

Ivana a spus: “De la o vârstă fragedă, eu și mama mea am visat la un păr lung și luxuriant, dar nu a avut răbdarea de a avea grijă de acest lucru. A fost mult mai ușor pentru mine să am părul scurt în copilărie. Mama mea m-a învățat să am grijă de părul meu și mi-a transmis secrete de la bunica și străbunica mea. În cele din urmă am început să-mi las părul să crească. Credeți-mă, este o muncă grea”.

Care este secretul tinerei

“Îngrijirea părului necesită mult timp. Tund vârfurile și este important să aleg șamponul și balsamul potrivit. Duc un stil de viață activ și sănătos și mănânc multe fructe, legume și ciocolată. Mama mea glumește mereu spunând că ciocolata ajută la creșterea părului.

Îmi place cât de strălucitor, mătăsos și lung este. Este dificil de periat, dar mă pricep să fac diferite stiluri. M-am înscris la concursuri timp de mai mulți ani și am câștigat premiul pentru locul întâi pentru părul meu lung.

În Ucraina, s-a scris despre mine, am apărut la televizor și am simțit că mi-am atins scopul. După aceea, am decis să-mi schimb look-ul. Mi-a plăcut părul meu mai scurt pentru o vreme, dar am început să simt că mi-am pierdut superputerea, particularitatea mea – o parte din mine. Oamenii mi-au spus că nu voi mai avea niciodată părul atât de lung, dar uită-te la mine acum.”

În timp ce unii se îndoiau că Ivanna ar putea să-și lase părul să crească din nou, ea le-a dovedit că se înșelau.

Majoritatea oamenilor se dau în vânt după faimoasa ei coamă – dar a primit și unele critici.

Ivanna a adăugat: “Întotdeauna spun: «Wow, este adevărat?» sau mă întreabă dacă pot să-mi atingă părul. De asemenea, alții îmi cer sfaturi despre îngrijirea părului sau mă întreabă cât timp a durat să crească.

Bărbații reacționează diferit. Unii sunt deranjați de un păr atât de lung. Întreabă despre banii și orele de care este nevoie pentru a-l îngriji.

Alții găsesc că este extraordinar și iubesc idealul de frumusețe și feminitate. Încep să vorbească despre dorințele lor secrete – astfel de propuneri sunt destul de frecvente.”

citește și...