Rapperul Kanye West a mărturisit că nu a citit niciodată o carte. “Cititul este ca și cum aș mânca varză de Bruxelles”

18.09.2022, 16:56

Rapperul Kanye West a mărturisit că nu a citit niciodată o carte, comparând acest hobby relaxant cu un aliment bizar în timpul ultimului său interviu. “Există două tipuri de oameni, cel care crede că poate și cel care crede că nu poate. Și amândoi au dreptate.”, a explicat Kanye.

Kanye este cunoscut pentru versurile sale celebre din melodiile sale de top, precum Power, The Greatest și The Gold Digger.

Dar ceea ce fanii lui Kanye West ar putea fi surprinși să afle este că acesta nu a citit niciodată o carte.

Kanye West  nu a citit niciodată o carte

Tatăl a patru copii, în vârstă de 45 de ani, a anunțat recent că va construi o școală creștină privată pentru copii, despre care se înțelege că “pregătește elevii să devină următoarea generație de lideri” printr-o “etică a integrității”.

În timp ce a împărtășit cel mai recent proiect al său într-un interviu acordat podcastului Alo Mind Full, artistul a mărturisit că nu a fost niciodată un șoarece de bibliotecă și că nu a terminat niciodată de citit o carte.

“Există două tipuri de oameni”

În timpul podcastului de o oră, Kanye – cunoscut și sub numele de Ye – a mărturisit că cititul a fost întotdeauna o corvoadă pentru el.

El le-a spus ascultătorilor: “Să citesc este ca și cum aș mânca varză de Bruxelles”.

Dar asta nu l-a împiedicat pe fostul soț al lui Kim Kardashian să facă schimb de proverbe filozofice cu prezentatorul radio Danny Harris.

El a adăugat: “Există două tipuri de oameni, cel care crede că poate și cel care crede că nu poate. Și amândoi au dreptate. Asta spuneai tu, dar asta a fost ca o versiune simplificată”, a explicat Kanye.

Kanye, care s-a despărțit de soția sa, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, în februarie 2021, a vorbit despre faptul că oamenii sunt învățați să nu fie “expresivi” de la o vârstă fragedă și li se spune să “folosească cuvintele” mai degrabă decât să-și arate emoțiile.

 

citește și...