Kanye West mărturisește că fosta parteneră Kim Kardashian își dedică “80%” din timp pentru a-i crește pe cei patru copii pe care îi au împreună

17.09.2022, 18:12

Vedeta reality TV Kim Kardashian își dedică “80%” din timp pentru a-i crește pe cei patru copii. Fostul ei soț și rapperul Kanye West a dezvăluit că mama lui North, Saint, Chicago și Psalm este cea care are grijă de copii în cea mai mare parte a timpului, chiar dacă el îi mai dă sfaturi atunci când poate. 

Vorbind în cadrul podcastului “Mind Full”, rapperul a spus – “Până în ziua de azi, încă îi dau sfaturi lui Kim despre lucruri care pot ajuta, pentru că acestea vor ajunge la copii. Ea încă are, practic, 80% din timp pentru a crește acei copii”, a declarat rapperul la podcastul Alo Mind.

West are patru copii  cu Kim Kardashian – pe North, 9 ani, Saint, 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani, potrivit People.com.

Kim îl vrea pe Kanye în viața copiilor ei

După aproape șapte ani de căsnicie, Kim a cerut divorțul de rapper în luna februarie a anului trecut.

De atunci, femeia de afaceri a trecut cu bine peste despărțirea lor și a muncit pentru a-și crește împreună cei patru copii.

“Eu și Kanye vom forma întotdeauna o familie”

Într-un episod al emisiunii “The Kardashians” de pe Hulu. difuzat în luna mai a anului trecut, Kim a spus că vrea ca West să facă parte din viața copiilor ei, indiferent de drama dintre ei.

“Indiferent prin ce trecem, îmi doresc întotdeauna ca copiii mei să fie cât mai mult lângă tatăl lor și să își petreacă diminețile cu tata și să îi lase la școală”, a explicat fondatorul SKIMS.

În episod, cântărețul vine să-și ia copiii de acasă cu o mașină de pompieri pentru a-i duce la școală.

“Cred că uneori oamenii se simt jenați să fie super tați, toată lumea vrea să fie un tată cool și uneori trebuie să porți pălăria de pompier, uneori trebuie să porți costumul de iepuraș de Paște”, a spus West.

Kardashian a declarat anterior că este “foarte deschisă și sinceră” cu copiii ei în legătură cu despărțirea.

“Orice s-ar întâmpla, chiar și în această viață nebună pe care o trăim, trebuie doar să ai un dialog foarte deschis cu copiii tăi. Kanye și cu mine am avut conversații. Trebuie să vorbim în fiecare zi pentru copii, așa că nu-mi place că s-a ajuns aici. Dar când vine vorba de familie, vreau să spun că eu și Kanye vom forma întotdeauna o familie”, a declarat Kim.

Cu toate acestea, vedeta din ‘The Kardashians’, care a cerut divorțul de rapperul din ‘Stronger’ în 2020, după șase ani de căsnicie.

citește și...