Kanye West a găsit din nou dragostea! Rapperul se întâlnește cu un model celebru

17.09.2022, 13:23

Kanye West a găsit din nou dragostea! Potrivit Entertainment Tonight, rapperul în vârstă de 45 de ani se întâlnește acum cu modelul sud-african Candice Swanepoel. “Kanye și Candice se întâlnesc, iar relația lor este la început. Se plac și sunt fericiți cu modul în care merg lucrurile până acum…. Kanye este încântat de Candice”.

Rapperul a distribuit o serie de fotografii cu modelul Victoria’s Secret pe Instagram. În imagine, West poartă un hanorac cu glugă și o jachetă de piele, în timp ce Swanepoel poartă pantaloni roz aprins și un top negru cu o jachetă argintie.

Cei doi au participat, de asemenea, la aceleași evenimente de la Săptămâna Modei din New York, ceea ce nu a făcut decât să sporească zvonurile.

Rapperul a împărtășit o imagine cu modelul făcând topless

Întâmplător, Swanepoel a pozat în aceeași ținută și cu modelul Amelia Gray Hamlin, fosta iubită a lui Scott Disick.

Pe lângă faptul că se întâlnesc, cei doi lucrează împreună. Modelul apare în noua campanie YZY SHDZ a lui West. West a postat pe Instagram-ul său o fotografie cu modelul, purtând noile ochelari de soare argintii YZY. De asemenea, el a împărtășit o imagine cu ea făcând topless din aceeași ședință foto.

 Candice era model pentru brand-ul lui Kim Kardashian

Deși cei doi formează un cuplu acum, în urmă cu doar cinci luni Candice era model pentru brand-ul lui Kim Kardashian, Skims.

Kanye West ar fi încercat să o urmărească pe Candice Swanepoel în 2011.
În 2011, New York Post a relatat că West a pus ochii pe topmodel și ar fi pus echipa sa să dea telefoane “cu disperare” pentru a obține numărul ei de telefon după ce cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la evenimentul Victoria’s Secret VIP Swim.

Swanepoel a pus capăt în 2019 relației sale de lungă durată cu modelul brazilian Hermann Nicoli, pe care l-a cunoscut în 2005. Cei doi s-au logodit în 2015 și împart doi fii, Anaca, în vârstă de 5 ani, și Ariel, în vârstă de 5 ani.

Despărțirea lor a fost confirmată de Swanepoel în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram cu fanii la mijlocul anului 2019, deși nu a oferit detalii suplimentare cu privire la motivul despărțirii celor doi, potrivit Elle.

În ceea ce-l privește pe West, rapperul a fost recent legat de modelul Chaney Jones, cu care a început să se întâlnească la scurt timp după despărțirea de Julia Fox, vedeta din ‘Uncut Gems’.

 

citește și...