Raoul, asaltat de femei. ”Primesc propuneri indecente zilnic”

23.06.2020, 11:35
Raoul, asaltat de femei. ”Primesc propuneri indecente zilnic”
Raoul, asaltat de femei. ”Primesc propuneri indecente zilnic”

Cântărețul Raoul, în vârstă de 41 de ani, a mărtrisit că primește zilnic propuneri indecente de la diverse femei.

Raoul, pe numele său real Rareș Cornel Borlea, are lipici la persoanele de sex feminin și primește tot felul de propuneri de la acestea, după cum a mărturisit într-un interviu pentru click.ro.

”Eu primesc propuneri indecente zilnic, dar nu mă supără, nu mă deranjează! Și, ai să râzi, dar cele mai multe propuneri de această natură vin de la persoane, vin de la femei trecute de vârsta a doua, care au prins curaj! Nu știu de unde, în orice caz nu sunt disponibil din punctul ăsta de vedere!”, a afirmat cântărețul.

Cum se înțelege cu iubita lui

Artistul a vorbit și despre relația cu iubita sa, Jacqueline.

”Nu se grăbește nimeni să se însoare și să se mărite! Am o relație frumoasă, ne înțelegem extraordinar de bine, împărțim tot ce e bine și frumos, facem în așa fel încât să ne bucurăm împreună de timp de calitate, deși există o distanță între noi, Jaqueline locuind la Lugoj, și eu în București. Ne întâlnim când putem, dar și când ne întâlnim se întâmplă doar lucruri frumoase care ar trebui să țină închegată orice fel de relație ca a noastră”, a explicat el.

”Mă bucur că unul din aspectele relației noastre se bazează pe a călători foarte mult. Și ei îi place să călătorească. Și cred că pe asta ne bazăm foarte mult, schimbând locuri, întâlnind oameni noi, bucurându-ne de călătorii și de excursii, cred eu că dăm un plus de autenticitate unei relații. Și face parte din ceea ce ne ține legați”, a adăugat el.

S-a îngrășat în izolare și a trecut la regim

Raoul a mărturisit că a luat în greutate în perioada de izolare, însă s-a pus pe slăbit.

”Într-adevăr, în prima lună am pus kilograme suficiente, dar apoi am început o cură de slăbire și cred că începe să îmi placă de mine, mă pun în situația în care trebuie să fiu pe scenă și cred că nimănui nu îi place să vadă un artist grăsuț.

Eu sunt predispus la îngrășare și trebuie să recunosc că am avut o mare grijă în ultima perioadă și încă sunt în acea perioadă în care am grijă ce mănânc, cât mănânc și trebuie să recunosc că mănânc foarte puțin pentru că vreau să fiu slab”, a decvlarat cântărețul.

citește și...