Dezvăluirile Ramonei Gabor: ”Am avut multe propuneri de a mă căsători, chiar foarte multe”

06.06.2020, 09:50
Dezvăluirile Ramonei Gabor: ”Am avut multe propuneri de a mă căsători, chiar foarte multe”
Dezvăluirile Ramonei Gabor: ”Am avut multe propuneri de a mă căsători, chiar foarte multe”

Ramona Gabor a dezvăluit că, de-a lungul anilor, a primit numeroase cereri îbn căsătorie. Vedeta a oferit detalii despre viața sa sentimentală.

Ramona Gabor este stabilită de foarte mulți ani în Dubai, acolo unde a reușit să își facă o viață de lux și să se implice în afaceri. Însă, în plan sentimental, sora cea mică a Monicăi Gabor a mărturisit că este singură. Ea a afirmat că nu a avut relații mai lungi de trei ani.

”N-am avut relații mai lungi de trei ani, iar acum sunt, din nou singură, nu pot vorbi din experiență, dar cred că iubirea te poate ține împreună. Și respectul, fără de care nu există relație sănătoasă…”, a declarat Ramona Gabor pentru okmagazine.ro.

N-a găsit bărbatul care să o determine să se căsătorească

Ramona Gabor a afirmat că până acum nu a întâlnit acel bărbat care să îi ofere sentimentul de siguranță și care să o determine să facă pasul cel mare.

”Cred că cel mai important e ca relația să fie bazată pe iubire, pentru că noi, oamenii, suntem ființe foarte complicate și ne e greu să ne acceptăm pe noi înșine, d-apoi să supraviețuim unei relații fără iubire. Copiii trebuie să aibă un exemplu puternic și cred că instituția căsătoriei își are rostul ei, însă nu cred în ea dacă nu ești convins că poți să fii lângă acea persoană pentru totdeauna.

Și când spun convins, mă refer la completare reciprocă, acceptarea defectelor. Eu admir cuplurile care reușesc să se suporte o viață întreagă. Eu nu am întâlnit până acum pe cineva care să îmi dea acest sentiment de siguranță, să fiu pregătită să fac pasul. Dar cred în iubire și în instituția căsătoriei”, a afirmat ea.

Nu regretă că a refuzat cereri în căsătorie

Ramona Gabor a primit, de-a lungul anilor, numeroase cereri în căsătorie, dar le-a refuzat. Mărturisește, însă,m că nu regretă că a făcut acest lucru.

”Am avut multe propuneri de a mă căsători, chiar foarte multe, dar nu regret că am refuzat, chiar dacă acum, la 31 de ani, sunt singură. Simt că totul se întâmplă la momentul potrivit, nu sunt nerăbdătoare. Eu gândesc pozitiv și încerc să trăiesc viața la timpul prezent, nu fac scenarii. Sunt împăcată cu deciziile luate, nu îmi place să am regrete”, a încheiat vedeta.

citește și...