Raoul, afirmații acide la adresa Mirabelei Dauer: “Posesivă, egoistă și răzbunătoare”

10.07.2021, 08:13
Raoul, afirmații acide la adresa Mirabelei Dauer: Posesivă, egoistă și răzbunătoare
Raoul, afirmații acide la adresa Mirabelei Dauer!

Raoul a reaprins scandalul cu vechea lui prietenă, Mirabela Dauer. Zilele trecute, solistul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, acolo unde a făcut declarații acide la adresa Mirabelei, chiar de ziua ei. 

Raoul a luat parte la rubrica „Spune tot sau îți ia gura foc” și a dezvăluit cele trei defecte le Mirabelei Dauer, care cu siguranță o vor supăra din nou pe solistă.

Raoul, afirmații acide la adresa Mirabelei Dauer

Raoul și Mirabela Dauer s-au certat de mama focului, la începutul anului 2014, într-un turneu în Israel. Deși între timp au revenit la sentimente mai bune, se pare că scandalul stă să izbucnească din nou.

Artistul a spus care sunt defectele Mihaelei Dauer, la rubrica „sosurile iuți” din emisiunea „La Măruță”: ”posesivă, egoistă și răzbunătoare”. 

De asemenea, Raoul nu a avut rețineri să spună care sunt cele trei vedete din showbiz pe care nu suportă să le vădă la televizor. Este vorba despre Fulgy, fiul Clejanilor, Adrian Despot și Bianca Drăgușanu.

Mirabela Dauer s-a împăcat cu Raoul

Mirabela Dauer şi Raoul au format cel mai solid cuplu artistic din lumea muzicii româneşti. Din cauza unor neînțelegeri, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mirabela Dauer s-a plâns că Raoul nu a sunat-o să îi ureze toate cele bune de ziua ei de naștere. În schimb, solistul a spus că a sunat-o pe vechea lui prietenă, doar că aceasta nu i-a răspuns.

Mai mult de atât, Raoul mărturisea la vremea respectivă că Mirabela Dauer nu l-a plătit deloc pentru melodiile compuse, însă o va respecta mereu.

‘E treaba ei dacă a văzut sau nu apelurile mele. Dacă pe ea memoria o ajută să spună că nu mai e cu mine de patru ani, nu şi-a numărat bine albumele pe care i le-am scris şi cele peste 100 de melodii pe care le cântă din repertoriul meu. O respect şi ca artist, şi ca femeie. În rest, poate declara orice, dar să ţină cont că publicul ştie că adevărul e undeva la mijloc.

Ea nu poate spune că nu mai suntem împreună de patru ani pentru că anul trecut a fost în turneu cu mine. Nu ştiu la ce se referă când spune că “nu mai suntem împreună”, dar mă face să râd. Mirabela n-a fost iubita mea, am avut o relaţie strict profesională cu ea şi, în general, cam cu toate femeile cu care am lucrat, pentru că dacă le amesteci, pute treaba’, spunea Raoul.

citește și...