Randi, dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa amoroasă. ”Eu n-am iubit niciodată”

21.02.2022, 20:39
Randi, dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa amoroasă. ”Eu n-am iubit niciodată”
FOTO EXCLUSIV / Randi merge pe tradițional. Și-a dus prietenii la băcănie

Randi a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa amoroasă. Artistul a vorbit despre fostele sale relații, traumele care i-au lăsat urme adânci, dar și despre cum vede iubirea în prezent. ”Eu n-am iubit niciodată, dar spun asta conștient”, spune acesta.

Solistul și-a deschis sufletul în fata publicului și a vorbit despre iubire. Artistul a făcut o descriere profundă despre ce înseamnă iubirea, subliniind că parcurgerea etapelor către iubire sunt greu de parcurs și că ”putini oameni sunt pe pământ care s-au iubit cu adevărat”.

Recent, acesta a mărturisit că, deși a avut mai multe relații, nu și-a găsit sufletul-pereche.

”Eu n-am iubit niciodată, dar spun asta conștient”

„Mai bine rămâneam îndrăgostit, că de iubit… eu n-am iubit niciodată, dar spun asta conștient. Dacă ajungi să te cunoști pe tine și să te înțelegi pe tine în lumea asta și să înțelegi că iubirea e un cuvânt foarte greșit înțeles și e un sentiment mult mai profund decât îl percepem noi majoritatea.

E vorba de foarte multe chestii, oamenii care se iubesc 2-3 ani nu se iubesc. (…) Realist vorbind foarte puțini oameni pe pământ se iubesc cu adevărat”, a adăugat el.

”Poate reușesc să fac piesa care să o aducă pe femeia aia ideală”

Mai mult, solistul a dezvăluit că nu a cerut niciodată o femeie în căsătorie.

„Nu, poate reușesc să fac piesa aia de iubire care să o aducă pe femeia aia ideală pentru mine. Uneori glumesc, dar alteori glumesc.”

Randi, despre femeia perfectă

Randi a vorbit despre cum ar trebui să arate femeia ideală pentru el.

„Trebuie să aibă un complex de calități. Trebuie să fii plăcută, să știi să vorbești, să ai o personalitate, o sexualitate, ceva în cap. Să ai grijă de tine, dacă vii cu trei rânduri de burți, dacă nu te respecți și nu te iubești, cum vrei să te respect eu?

Am avut parte și de una și de cealaltă, și de plastic și de normal. OK, ai un complex, ți-ai pus silicon. Ai o problemă la nas, la ochi, ceva, îți faci! Dar după ce începi să exagerezi și să nu te mai recunoști în oglindă, ai mers prea departe! Nu îți face altă față, rămâi tu!”, a declarat Randi, potrivit cancan.ro.

 

citește și...