Dezvăluirile lui Randi. ”Am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu”

24.05.2021, 15:36
Dezvăluirile lui Randi. ”Am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu”
Dezvăluirile lui Randi. ”Am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu”

Cântărețul Randi a vorbit deschis despre viața sa personală. Acesta a afirmat că a fost înșelat, dar și că a fost infidel.

Randi a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit, printre altele, și despre viața sa sentimentală. Artistul a afirmat că a fost înșelat în cuplu, dar a fost și infidel.

”Pot să spun că am trăit și simțit și mierea iubirii, cât și cuțitul ei care taie uneori foarte adânc. Da, am fost înșelat și am și înșelat, la rândul meu… Nu regret absolut nimic, pentru că eu spun că e o lecție de învățat din orice mi se întâmplă”, a declarat Randi.

Cum ar trebui să fie femeia care să-l cucerească pe Randi

Randi a explicat și cum are trebui să fie o femeie ca să-l cucerească: ”De ce să mă cucerească? Eu nu sunt o cetate, sunt un om. Pentru mine e de ajuns să fie ea, să fie autentică, iar lucrurile între noi să vină de la sine, fără efort. De atât e nevoie, cred eu, ca doi oameni să se lege”.

Întrebat dacă este pretențios în ceea ce privește alegerea partenerelor, artistul a răspuns: ”Sunt un om selectiv, așa cum ar trebui să fie toți oamenii care realizează cât de important este timpul lor. Nu are nici un sens, deci, să împarți viața ta, chiar dacă pentru 3 ore, cu cineva cu care nu rezonezi. Doar de dragul de a fi cu cineva, de a avea pe cineva lângă tine”.

Randi a dezvăluit și ce fel de iubit este. ”Nu mai știu cum sunt în momentele alea, pentru că nu am mai fost de ceva vreme numit așa. Aș spune că nu-mi lipsesc nici răbdarea, nici înțelegerea și entuziasmul sau pasiunea. Trebuie doar să am lângă mine femeia potrivită”, a spus cântărețul.

citește și...