Randi, despre familie și copii. ”E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă”

09.05.2021, 14:28
Randi, despre familie și copii. ”E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă”
Randi, despre familie și copii. ”E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă”

Cântărețul Randi a vorbit despre eventualitatea de a-și întemeia o familie și de a avea copii.

Randi a făcut declarații despre viața sa sentimentală la postul de televiziune Antena Stars.  Cântărețul, care este singur de mai multă vreme, a vorbit despre posibilitatea de a-și întemeia o familie.  Acesta a explicat cum ar trebui să arate femeia care să-i fie alături. De asemenea, artistul a afirmat că este destul de dificil  pentru cineva să aibă o relație sinceră și profundă în zilele noastre.

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional. Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la postul de televiziune Antena Stars, citat de spynews.ro.

Cine este Randi

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român în vârstă de 37 de ani. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească.

De-a lungul anilor, Randi a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei.

Începând cu anul 2011, Randi a debutat în cariera solo și tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri. A lansat numeroase piese de succes, precum ”Prietena ta”,“Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”.

citește și...