Ramona și Monica Gabor, din nou împreună. ”Dragoste de surori”

27.01.2021, 11:13
Ramona și Monica Gabor, din nou împreună. ”Dragoste de surori”
Ramona și Monica Gabor, din nou împreună. ”Dragoste de surori”

Surorile Ramona și Monica Gabor au reușit să se revadă după o lungă perioadă de timp. Cele două au petrecut împreună la Dubai.

Ramona Gabor a reușit să se întâlnească cu sora sa mai mare, Monica Gabor. Cele două s-au revăzut la Dubai, acolo unde Ramona Gabor este stabilită de mai mulți ani. pe contul ei de socializare, Ramona Gabor a publicat o fotografie în care apare alături de sora sa mai mare, Monica, care locuiește de ani buni în America. În imaginea respectivă, Monica Gabor este în culmea fericirii și își sărută sora mai mică tandru pe obraz.

“Dragoste de surori. Bine ai venit acasă. Dragoste. În sfârșit împreună”, a scris Ramona Gabor în descrierea fotografiei în care apare alături de sora sa. Postarea a adunat mii de aprecieri din partea internauților.

Ce spune Ramona Gabor despre viața sa în Dubai

Ramona Gabor a plecat de mulți ani din România și este stabilită de foarte multă vreme în Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o viață așa cum își dorea.

Despre  viața sa departe de țară a făcut Ramona Gabor declarații într-un interviu pentru click.ro.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

Monica Gabor, de la Bacău în America

Monica Gabor s-a născut la Bacău. Și-a încercat norocul ca model și a devenit faimoasă după ce s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care și-a unit destinul în anul 2006. Cei doi au divorțat în urmă cu nouă ani, în 2011. Din mariajul Monicăi Gabor cu Irinel Columbeanu a rezultat o fiică, Irina.

După separarea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat drumul Americii, unde a început o poveste de dragoste cu afaceristul chinez Mr. Pink.

După ce Irinel Columbeanu a început să aibă probleme financiare, Irina, fiica acestuia și a Monicăi Gabor, s-a mutat în America, alături de mama sa.

citește și...