Ce îi lipsește cel mai mult Ramonei Gabor din România. Decizia pe care a luat-o de sărbători

02.12.2020, 22:42
Ce îi lipsește cel mai mult Ramonei Gabor din România. Decizia pe care a luat-o de sărbători
Ce îi lipsește cel mai mult Ramonei Gabor din România

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, duce o viață de huzur în Dubai! Tânăra s-a mutat de mai bine de 9 ani din România și toate îi merg de minune. 

Ramona Gabor trăiește pe picior mare în Dubai, acolo unde s-a mutat de ceva ani. Afacerile îi merg strună, însă dorul de familia din România este tot mai mare.

Șatena a mărturisit că își prepară singură preparate românești, pentru a-și mai alina dorul de țara natală.

Ramona Gabor gătește românește în Dubai

‘De acasă îmi lipsesc multe, pentru că țara mea va fi România pentru totdeauna și îmi lipsesc, din punct de vedere al mâncării, în primul rând ciorbele, pe care aici, în Dubai, nu le găsesc, dar mi le fac eu acasă. Ciorba mea preferată este cea de perișoare din piept de curcan sau de pui,  cu multe legume.

Îmi lipsește familia, sora mea și copiii ei, nepoții mei. Îmi lipsesc foarte mult natura și aerul proaspăt de Europa, care nu o să fie niciodată în Dubai. Da, gătesc românește aici, nu pentru iubitul meu. Gătesc pentru mine, pentru prietenii mei. Îmi place să gătesc românește și o fac cu mare drag de fiecare dată’, a povestit pentru Click! Ramona Gabor.

Își dorește să revină în țară de sărbători

Luna aceasta, Ramona Gabor și-a propus să vină în țară de sărbători. Ea a dezvăluit că de 6 ani nu a mai ajuns în România de Crăciun.

‘Să fiu sinceră, cred că de vreo 6 ani nu am mai ajuns în decembrie acasă. Însă poate de data aceasta trebuie să ajung în Europa, pentru că lucrez la a-mi plasa produsele, deci s-ar putea să ajung anul acesta din nou acasă! Sărbătorile de iarnă de obicei mă prind în Dubai, iar de Crăciun merg cu prietenii mei cei mai buni la un brunch de Crăciun, cu curcan, și tot felul de retețe tradiționale, de peste tot din lume’, a mai completat Ramona.

citește și...