Ramona și Bianca de la ‘Puterea dragostei’, la cuțite din cauza lui Livian! Cele două concurente și-au aruncat cuvinte dure

21.07.2020, 12:24
Ramona și Bianca de la 'Puterea dragostei', la cuțite din cauza lui Livian! Cele două concurente și-au aruncat cuvinte dure
Ramona și Bianca de la 'Puterea dragostei', la cuțite din cauza lui Livian! Cele două concurente și-au aruncat cuvinte dure

Marea finală a emisiunii ‘Puterea dragostei’ se apropie cu pași repezi, iar concurenții rămași în casă nu ratează nicio ocazie în a se ataca reciproc.

Ramona și Bianca de la ‘Puterea dragostei’ au avut un schimb dur de replici din cauza lui Livian, fostul iubit al brunetei.

Ramona a atacat-o pe Bianca, spunându-i că în afara competiției, ea va forma un cuplu cu Livian.

Ramona îl place pe Livian

‘Livian, te plac, ce vrei să fac! E bandit. Stă să se termine sezonul 2. Dacă el pleacă acasă, nu va mai fi cu Bianca. Eu afară o să fiu cu Livian’, a spus Ramona de la ‘Puterea dragostei’.

Aceste afirmații au enervat-o la culme pe Bianca, care nu a stat pe gânduri și a sărit la gâtul blondinei.

Ramona: Ți-e frică că e aici fostul tău iubit lângă mine?

Bianca: Nu mai pot de frică” De ce ești răutăcioasă? Nu te înțeleg, vrei să facem materiale?

Ramona: Vreau să fac materiale cu tine că-mi ești dragă rău.

Bianca vrea să se împace cu Livian

Tot în ediția din 21 iulie, Bianca îi mărturisește lui Livian că este dispusă să se împace cu el și să formeze un cuplu în afara casei ‘Puterea dragostei’.

‘Eu îmi doresc mult să vedem cum iese și afară, pentru că altfel o să regret toată viața, recunosc’, a spus Bianca de la ‘Puterea dragostei’.

Din nefericire, tânărul nu dă semne că ar vrea să reia relația cu Bianca, mai ales că tatăl lui, Nelson Mondialu, nu a fost niciodată de acord cu Bianca.

Se știe că tatăl lui Livian și le-ar dori mai mult pe Ella sau Ramona pentru fiul său.

‘Cine s-o mai lua de el nu mă interesează. Să-l ieie să îl devoreze. Bianca, tu dă-le la ăia în continuare și retrage-te! Că ai găsit fraieru. Ajunge o parașută din aia să facă din noi și copil, să ne facă de râs. Ți-am spus că va merge în jos, în loc să meargă în sus’, a spus Nelson, într-un vlog pe canalul lui de Youtube.

citește și...