Livian și Bianca de la ‘Puterea dragostei’, ceartă înainte de finală! Fiul lui Nelson Mondialu nu vrea să mai audă de brunetă

20.07.2020, 19:12
Livian și Bianca de la 'Puterea dragostei', ceartă înainte de finală! Fiul lui Nelson Mondialu nu vrea să mai audă de brunetă
Livian și Bianca de la 'Puterea dragostei', ceartă înainte de finală! Fiul lui Nelson Mondialu nu vrea să mai audă de brunetă

Finala ‘Puterea dragostei’ se apropie cu pași repezi! Pe 26 iulie, show-ul matrimonial de la Kanal D pune punct sezonului 2. Din păcate, Livian și Bianca Comănici nu au reușit să își salveze relația și se ceartă tot mai des.

Recent, cei doi ar fi împlinit 1 an de relație, iar Livian a dorit totuși să îi facă o surpriză fostei sale partenere, dar de la distanță. Ce a ieșit, însă, i-a lăsat un gust amar brunetei de la ‘Puterea dragostei’.

Livian și Bianca de la ‘Puterea dragostei’ nu se mai înțeleg deloc

Livian a hotărât să îi facă o surpriză Biancăi și a decis să filmeze totul, dar s-a enervat teribil la final. Pentru că nu se afla în țară, fiul lui Nelson Mondialu a vrut să fie pe fază în momentul în care aceasta va primi buchetul de flori și dulciurile.

Din nefericire, Bianca nu s-a bucurat de surpriza făcută de Livian și a ignorat toate cadourile acestuia. Supărat, Livian i-a reproșat brunetei că este o femeie extrem de curtată, după ce ea nici nu s-a uitat la florile lui.

Livian: ‘În fine, nu mai contează! Tu, oricum primești din toate părțile, normal că nu te aștepți de la mine să primești: inimoară, trandafiri, ursuleț, ciolocată și… gata!… Am înțeles ce-i de înțeles!’

Bianca: ‘Dar n-am știut că-i pentru mine!’

Livian nu vrea să se mai împace cu Bianca

De asemenea, Bianca Comănici a primit o lovitură dură din partea lui Livian, la întoarcerea lui în țară. Conform Wowbiz, se pare că tânărul le-a spus părinților săi ce persoană minunată este Ella, o altă concurentă din casa ‘Puterea dragostei’, vorbe care ar fi deranjat-o enorm pe Bianca Comănici.

‘Le-a spus părinților despre Ella și chiar a menționat că ar vrea să le și facă, la momentul potrivit, cunoștință cu ea, fiindcă este o fată faină, cu un caracter frumos, o adevărată prietenă pentru el în casa din Istanbul’, au povestit amicii lui Livian, pentru sursa citată mai sus.

Bianca Comănici părea dispusă să se mute la Cluj, alături de Livian, însă se pare că s-a răzgândit.

‘Îmi iau chirie în București și m-am gândit să stau aici până după finală (n.r. Puterea dragostei) și apoi să mă duc la țară să stau câteva zile. Sunt multe oportunități, am multe cunoștințe, Mary este aproape de mine, deocamdată stau la ea’, a spus Bianca.

citește și...