Lovitură dură din partea lui Livian de la ‘Puterea dragostei’ pentru Ramona. Cum s-a folosit de ea pentru a o uita pe Bianca

01.07.2020, 18:00
Lovitură dură din partea lui Livian de la 'Puterea dragostei' pentru Ramona. Cum s-a folosit de ea pentru a o uita pe Bianca
Lovitură dură din partea lui Livian de la 'Puterea dragostei' pentru Ramona. Cum s-a folosit de ea pentru a o uita pe Bianca

De câteva săptămâni bune, Livian și Bianca de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit, iar bruneta a încercat din răsputeri să îl recucerească pe fiul lui Nelson Mondialul. Pe de altă parte, tânărul a dorit să scape de sentimentele pentru concurenta din casa ‘Puterea dragostei’ și s-a apropiat tot mai mult de o altă fată, Ramona.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze din ce în ce mai apropiate, iar fanii emisiunii se întreabă dacă între aceștia s-a înfiripat ceva. La un moment dat, Ramona a dat cărțile pe față și a spus că îl place pe Livian.

Ramona îl place pe Livian

Mai mult de atât, blondina tânjește după inima lui Livian, așa că s-a hotărât să îl cucerească. Toate astea sub privirile atente ale fostei iubite, care fierbe de gelozie.

Ramona:Vreau să știi că-mi place foate mult de tine încă de când am intrat în această casă’.
Livian:Nu te abține, lasă-ți expresivitatea să iasă.’
Ramona: ‘Chiar îmi place de tine și-mi doresc să te cunosc mai mult decât am avut ocazia, poate o să iasă ceva frumos între noi. Mă suni după emisiune și vorbim? Ai luat numărul meu? Eu nu am făcut niciodată o declarație de dragoste’. 

Fosta iubită este geloasă

Văzând că Ramona îi dă târcoale lui Livian, Bianca Comănici nu pierde vremea deloc și vrea cu orice preț să se împace cu bărbatul pe care îl iubește, chit că se va certa cu toată lumea din casă.

Recent, interviu live, Thalida Trofin, o altă concurentă care a fost în apropierea Biancăi, a mărturisit că Livian s-a ‘folosit’ de Ramona pentru a o uita pe Bianca, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

‘Livian a încercat să treacă peste povestea de dragoste cu Bianca prin apropierea de Ramona, și nu a reușit. A fost o tentativă eșuată să o uite pe Bianca prin apropierea de Ramona. E greu, nu prea se poate…El a dorit să schimbe ceva în viața lui, dar nu s-a putut. Ce are el cu Bianca este unic. Pe de o parte, este genul acela de iubire, în care nu știu dacă ”pansamentele” îi vor ajuta să meargă mai departe, pe de alta, dacă vor putea trece peste praguri, nu îi va mai desparte nimeni’, a spus Thalida, scrie Wowbiz. 

Se ceartă din ce în ce mai des

Livian și Bianca de la ‘Puterea dragostei’ au început să se certe din ce în ce mai rău, iar scandalurile dintre cei doi sunt la ordinea zilei în casă. În ediția de miercuri, 1 iulie, Livian și Bianca au avut din nou o discuție aprinsă. De data aceasta, concurenții de la ‘Puterea dragostei’ s-au luat la harță de la bani.

Livian: Crezi că mă întărâți să mă apropii de tine? Îmi spui că sunt zgârcit, după ce îți dau o lună, în fiecare zi, bani!

Bianca: Da..

Livian: Gândește-te tu, să îmi dau în fiecare zi și să spun că ești zgârcită! Te superi?

citește și...