Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio, deși toată lumea se aștepta să se căsătorească. Asistenta tv este foc și pară

09.12.2022, 14:18
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio, deși toată lumea se aștepta să se căsătorească. Asistenta tv este foc și pară
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio, deși toată lumea se aștepta să se căsătorească. Asistenta tv este foc și pară

Despărțire-bombă la final de an! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio, deși bărbatul o ceruse de soție pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Se pare că sportivul a rupt relația cu blondina, chiar în prag de Sărbători. Cei doi nu mai vorbesc de două săptămâni, iar Ramona Olaru a plecat din casa lui. 

Deși toată lumea se aștepta să se căsătorească și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit înainte de Sărbători. Asistenta de la Antena 1 a făcut primele declarații despre separarea de Cazacu. Ea a recunoscut că nu-și mai vorbesc deloc.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, după 1 an de iubire

„Nu știu dacă ne-am certat, dar, de două săptămâni, nu ne mai vorbim! Nu m-a căutat deloc în acest timp! Nu o să fac, încă, un anunț în ceea ce-l privește. Văd lucrurile altfel acum că m-am maturizat! Nu tot timpul viața e roz, nu tot timpul se întâmplă ce-ți dorești. Unele lucruri nu ies cum vrei. Un an am fost împreună! Suntem oameni și ne mai certam! Eu locuiam în casa lui. Nu îmi mutasem toate lucrurile la el! Am două pisici!”, a declarat Ramona, la „Xtra Night Show”.

Deși nu au mai ținut legătura, Ramona Olaru speră ca Cătălin Cazacu să o caute.

„Dacă se rezolvă niște lucruri, îi dăm înainte! Acum, sunt în momentul de acceptare. I-oi fi făcut eu zile fripte, cum s-a spus?! Atâta zic acum că s-au întâmplat niște lucruri! Eu mă pregătesc să plec în vacanță cu prietenii! După aceea, vedem ce se mai întâmplă!”, a mai adăugat Ramona, dezamăgită de toată situația.

S-au cuplat în 2021

Înainte de a forma un cuplu, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost prieteni foarte buni.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la „Teo Show”.

citește și...