Cătălin Cazacu, primele declarații despre ruptura de Ramona Olaru. ”Eu am muncit. Ea s-a distrat”

12.01.2022, 18:27

Cătălin Cazacu a oferit primele declarații despre ruptura de Ramona Olaru. Motociclistul a negat despărțirea, însă rețelele de socializare spun altceva. Pilotul a comentat vacanta din Zanzibar, pe care a petrecut-o alături de Ramona. ”Eu am muncit. Ea ( n. red. Ramona) s-a distrat, pentru că d-aia am mers”.

Sursele CANCAN.RO au aflat că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Totul părea că merge ca pe roate în relația celor doi. Fotografiile în care cei doi păreau mai îndrăgostiți ca oricând nu prevesteau că tinerii îndrăgostiți se vor despărți. Acceasi sursă notează că neînțelegerile în cuplu ar fi apărut în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației.

Cătălin Cazacu a neagat  despărțirea și a ținut să mărturisească că e în continuare împreună cu Ramona Olaru. Motociclistul a postat pe Instagram un mesaj prin care neagă despărțirea de Ramona Olaru, dar și o fotografie prin care sugerează că relația lui cu asistenta TV merge mai departe.

Cătălin Cazacu a oferit primele declarații

”Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta”, a spus Cătălin Cazacu pe Instagram.

Însă, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și chiar au eliminat pozele în care apăreau împreună. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, pilotul a glumit pe seama vacanței din Zanzibar și a evitat să răspundă la întrebări.

”Eu am muncit. Ramona s-a distrat, pentru că d-aia am mers”

„Nu m-a furat nimeni. Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Am stat puțin. E pentru prima dată în șase ani când eu ajung în România iarna. Eu până acum două zile nu am avut geacă. (…) ”, a afirmat Cătălin Cazacu.

Întrebat cum a petrecut de Revelion, Cătălin Cazacu a spus:

”Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea ( n. red. Ramona) s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm”, a mai precizat Cătălin Cazacu.

citește și...