Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, în cele mai tandre ipostaze. ”Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc”

19.03.2022, 12:47

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost surprinși în cele mai romantice ipostaze. Noile apariții demontează zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărțit.  Relația celor doi este din ce în ce mai puternică. Fostul motociclist a declarat recent pentru că Ramona este femeia vieții lui. 

În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri despre faptul că cei doi au ales să se despartă. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și Cătălin Cazacu s-au mai confruntat de la începutul relației cu astfel de speculații.

Cătălin Cazacu a fost fotografiat în timp ce își săruta pasional iubita iar această s-a lăsat îmbrățișată de partenerul său și sărutată pe obraz. Mai mult,  fostul motociclist a declarat recent pentru Click! că Ramona este femeia vieții lui. Cei doi își doresc să se căsătorească cât mai curând și să își întemeieze o familie.

Foto: click.ro

”Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc”

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta”, a mărturisit Cătălin Cazacu, conform sursei citate mai sus.

Blondina a postat recent în mediul online un mesaj care a dus cu gândul că relația lor s-a încheiat.

Ramona Olaru, mesaj cu subînţeles în mediul online

„Nimic nu mă face să-mi pierd interesul mai repede decât o face o persoana care mă minte”, a postat Ramona Olaru pe Instagram. Se pare că vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a supărat rău și l-a șters pe iubitul ei din lista persoanelor pe care le urmărește.

Asistenta Tv a mai mărturisit că vrea să se căsătorească cu un bărbat amuzant.

„Vreau să mă căsătoresc cu cineva amuzant ca mine! Imaginați-vă cum râdem amândoi că am uitat să luam copiii de la școală”, a scris Ramona Olaru în descrierea fotografiei.

citește și...