Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, șocată de separarea acestora. ”Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea”

25.10.2021, 15:17
Ramona Lăzuran,  fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, șocată de separarea acestora. ”Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea”
Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, șocată de separarea acestora. ”Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea”

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, șocată de separarea acestora. Ramona Lăzuran a făcut declarații despre cei doi la emisiunea moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV. ”Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea”, a afirmat Ramona Lăzuran.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea.

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, a fost prezentă la emisiunea ”Exclusiv VIP”, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, unde a vorbit despre despărțirea celor doi. Ramona Lăzuran a fost căsătorită cu impresarul de fotbal Cristi Voicu, de care a divorțat anul trecut, fiica celor doi, M aya, fiind botezată de Anamaria prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ramona Lăzuran, fina cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf, șocată de separarea acestora. ”Greșeala lor a fost că au acceptat în timpul căsniciei pe lângă ei, în anturaj, persoane care doar au profitat de ei, de bunurile lor”

„Trăiesc despărțirea lor poate mai greu decât am trăit-o pe a mea. La mine am știut cum să mă pregătesc, am știut ce se întâmplă, am știut care sunt factorii distructivi. Acum din despărțirea lor înțeleg că oricine ai fi pe acest pământ viața nu te iartă și greșelile noastre, chiar dacă refuzăm să credem, au o reflexie în viitorul nostru. Putem să avem oricât de mulți bani, nu putem să ne vindecăm sufletul cu milioanele. Eu îi cunosc bine, pentru că sunt nașii fetitei mele, Maya. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea o avere impresionantă. El a plecat de la un salariu de 1.000 de euro de la FC Snagov, Ana de la un salariu de la o emisiune tv, salarii care nu erau exorbitante. Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatra, pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este”, a declarat Ramona Lăzuran, notează click.ro.

„Eu am vorbit cu ei amândoi. Există o suferință foarte mare, e o traumă care se întâmplă, mai ales pentru Anamaria și fiul ei. Pentru orice mamă căreia peste noapte i se frâng aripile și rămâne singură cu copilașul de lângă ea, automat intervine disperarea. Greșeala lor a fost că au acceptat în timpul căsniciei pe lângă ei, în anturaj, persoane care doar au profitat de ei, de bunurile lor. Laurențiu e familist convins, însă acum are o slăbiciune. Bărbații sunt un pic mai slabi decât femeile. Când un om nu mai are sentimente pentru persoana de lângă el trebuie lăsat să plece. Nu ții un om cu forța lângă tine. Din experiență spun că cel mai chinuitor lucru e să trăiești lângă un om care nu te mai iubește!”, a mai spus aceasta.

citește și...