Ramona Gabor și sora ei au organizat parastasul părinților! De ce Monica Gabor nu a fost prezentă

09.08.2020, 14:20
Ramona Gabor și sora ei au organizat parastasul părinților! De ce Monica Gabor nu a fost prezentă
Ramona Gabor și sora ei au organizat parastasul părinților! De ce Monica Gabor nu a fost prezentă

Zilele trecute, Ramona Gabor a revenit în țară pentru a fi prezentă la parastasul părinților. Aceasta s-a întâlnit cu sora ei mai mare, Alina, pe litoralul românesc. Din nefericire, sora lor, Monica Gabor, nu a putut ajunge în România pentru pomenirea celor doi.

Ramona Gabor s-a întors în România după mai bine de un an! Tatăl ei a decedat în urmă cu o lună. Emil Gabor se confrunta cu grave probleme de sănătate și locuia singur într-un apartament modest din Bacău.

Ramona a avut-o alături pe sora ei, Alina

Ramona și Alina au organizat un parastas dublu, atât pentru trecerea celor șapte ani de la moartea mamei lor, dar și pentru tatăl lor.

‘Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței’, au detaliat apropiații Ramonei Gabor, potrivit Click.ro.

Dacă Ramona Gabor a putut reveni pe meleagurile natale, nu același lucru putem spune și despre Monica Gabor. Fosta soție a lui Columbeanu nu a fost prezentă nici la înmormântarea părintelui său, din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus. De ani buni, Monica Gabor locuiește în America, alături de iubitul, Mr. Pink, și fiica ei, Irinuca.

După moartea tatălui Monicăi și al Ramonei Gabor au ieșit la iveală detalii mai puțin cunoscute despre acesta.

Pe lângă numeroasele probleme medicale pe care le-a avut, Emil Gabor s-a confruntat, de-a lungul vieții, și cu probleme financiare.

Emil Gabor primea de la cele două fete ale lui plecate în străinătate doar 400 de lei, o sumă suficientă pentru ca omul „să nu se spargă în figuri”, potrivit a1.ro.

Emil Gabor a fost înmormântat lângă fosta soție

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică în urmă cu șapte ani. Veronica Bulai a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

citește și...