Ramona Gabor s-a întors în România. Se pregătește de parastasul părinților

07.08.2020, 12:30
Ramona Gabor s-a întors în România. Se pregătește de parastasul părinților
Ramona Gabor s-a întors în România. Se pregătește de parastasul părinților

Ramona Gabor, în vârstă de 32 de ani, s-a întors în România, după mai bine de un an. Aceasta se pregătește să facă parastasul pentru părinții săi.

Potrivit click.ro, Ramona Gabor a mers direct în stațiunea mamaia, unde s-a întâlnit cu sora sa mai mare, Alina. Ulterior, acestea au plecat spre Bacău, unde sâmbătă pregătesc parastasul pentru părinții lor. Se împlinesc șapte ani de la moartea mamei surorilor Gabor, Veronica Bulai, și o lună de la moartea tatălui lor, Emil Gabor.

“Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”, au spus surse din anturajul Ramonei Gabor.

Ramona Gabor se va întoarce la Dubai săptămâna viitoare.

Emil Gabor a fost înmormântat lângă fosta soție

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat în data de 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, a încetat din viață săptămâna trecută. Emil Gabor a făcut infarct în casa în care locuia. La înmormântare au participat doar fiica de la Bacău, Alina, și sora lui. Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli.

Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat vineri, 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, lângă fosta lui soție, a cărei dispariție a șocat opinia publică în urmă cu șapte ani. Veronica Bulai a murit în august 2013, la intrarea în peștera Polovragi, după ce o stâncă i-a căzut în cap.

Emil Gabor a fost îngropat lângă Veronica Bulai , în locul de veci al familiei îngrijit de Alina, singura fată a soților Gabor care a participat la înmormântare. De altfel, în lipsa Monicăi și a Ramonei, Alina a fost cea care s-a ocupat și de pomenile făcute pentru mama lor, plătind oameni la cimitir pentru a asigura curățenia permanentă a locului de veci.

Monica și Ramona Gabor nu și-au condus tatăl pe ultimul drum

Monica Gabor și sora ei mai mică, Ramona, se află de multă vreme în străinătate.  Acestea nu au putut fi prezente la înmormântarea tatălui lor din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus.„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a explicat prietenul lui Emil Gabor după înmormântarea acestuia.
citește și...