Ramona Gabor a împlinit 33 de ani. Cum a petrecut sora Monicăi Gabor în Dubai

18.01.2022, 13:15

Ramona Gabor a împlinit, pe 16 ianuarie, vârsta de 33 de ani. Momentul a fost marcat cu două cine festive. Ramona Gabor a primit cadouri foarte scumpe. Vedeta a fost înconjurată de cei mai apropiați prieteni. Cum și-a sărbătorit vedeta ziua de naștere.

Ramona Gabor trăiește pe picior mare în Dubai! Luxul și opulența sunt nelipsite din fiecare imagine pe care o postează pe rețelele de socializare.

Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de fițe din Dubai.

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

Sora Monicai Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere sâmbăta seara. Vedeta a fost înconjurată de cei mai apropiați prieteni. Ramona Gabor a primit cadouri foarte scumpe, iar momentele le-a împărtășit pe rețelele de socializare.

A doua zi, șatena a participat, alături de prieteni, la o cină festivă mai formală.

Ramona Gabor, femeie de afaceri

Ramona Gabor s-a mutat în Dubai, în urmă cu aproape 10 ani. Vedeta este o femeie de afaceri la aflată încă la început de drum.

Vedeta are o linie de parfumuri deosebite, care se vând la un preț destul de mare. Linia se numește Gabor Prive.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum  vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a declarat Ramona Gabor, exclusiv pentru click.ro.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani

Monica Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 08 ianuarie, în America. Vedeta a împlinit 34 de ani și și-a sărbătorit aniversarea în Statele Unite, unde este stabilită de câțiva ani, alături de partenerul său milionar, Mr. Pink, dar și alături de fiul acestuia și fiica sa.

Irinel Columbeanu i-a trimis în dar un exemplar al cărții pe care a lansat-o în luna decembrie a anului trecut. Monica a dezvăluit cadoul primit de la Irinel, iar Irina a publicat o fotografie în care arată că tine cartea în mâini.

 

 

citește și...