Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu

09.01.2022, 15:30
Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu
Monica Gabor, alături de fiul lui Mr. Pink. ”Irina unde este?”

Monica Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 08 ianuarie, în America. Vedeta a împlinit 34 de ani și și-a sărbătorit aniversarea în Statele Unite, unde este stabilită de câțiva ani, alături de partenerul său milionar, Mr. Pink, dar și alături de fiul acestuia și fiica sa. Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Sora mai mică, Ramona, a fost printre primele persoane care a scris un mesaj pe emoționant pe pagina de Instagram prin care i-a transmis cele mai bune gânduri.

 

“Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu. Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea”, a fost mesajul pe care l-a scris Ramona.

Mesajul Irinei Columbeanu

Irina i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant cu ocazia aniversării sale.

 

Fosta doamnă de la Izvorani a primit un cadou de la fostul soț. Fostul milionar i-a trimis în dar un exemplar al cărții pe care a lansat-o în luna decembrie a anului trecut. Monica a dezvăluit cadoul primit de la Irinel, iar Irina a publicat o fotografie în care arată că tine cartea în mâini.

Irina a avut recent o apariție de senzație, în Statele Unite

„Superbă ca mama ta”, au fost câteva dintre comentariile primite de adolescentă pe una dintre rețelele de socializare.

Irina Columbeanu a devenit o adevărată domnișoară, iar asemănarea cu Monica Gabor este izbitoare. Pe lângă faptul că adolescenta are aceleași picioare ca ale mamei ei, Irina îi adoptă stilul vestimentar promovat de mama ei, accesorizand ținutele cu genti extrem de scumpe.

Cea mai recentă apariție a fiicei lui Irinel Columbeanu a făcut senzație pe rețelele de socializare. Irina Columbeanu a participat recent la un eveniment privat, unde a purtat o ținută all black la care a asortat o geantă Hermes, în valoare de peste 20.000 de euro.

Irina Columbeanu locuiește în America

Irina Columbeanu locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, în America după divorțul părinților.

După ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat, fetița a rămas în România, în grija tatălui. Ulterior, Irinuca a decis să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde dorește să își construiască o carieră.

Ce meserie își dorește Irina

Irina Columbeanu își dorește să devină avocat. Tatăl ei susține că America o ajută enorm pentru îndeplinirea visului său.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

citește și...