FOTO. Ramona Gabor, viață de huzur în Dubai! În ce lux se lăfăie sora mai mică a Monicăi Gabor

26.06.2021, 17:37
FOTO. Ramona Gabor, viață de huzur în Dubai! În ce lux se lăfăie sora mai mică a Monicăi Gabor
Ramona Gabor, viață de huzur în Dubai! În ce lux se lăfăie sora mai mică a Monicăi Gabor

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, duce o viață lipsită de griji în Dubai, motiv pentru care își permite orice moft. Atunci când vine vorba de vacanțe de vis, tânăra este foarte selectivă și pretențioasă. 

Viața Ramonei Gabor s-a schimbat radical de când s-a mutat în Dubai. Sora Monicăi Gabor se răsfață în lux și destinații care mai de care mai exotice. Pe rețelele de socializare, aceasta le arată tuturor ce viață de huzur duce în Dubai. Ramona Gabor a știut cum să se ridice de jos și să obțină tot ce își dorește.

Ramona Gabor, viață de prințesă în Dubai

De când a plecat din țară, se pare că toate îi merg de minune. Are haine scumpe, mașini luxoase, iar afacerile profitabile sunt doar câteva dintre ingredientele care îi fac viața mai frumoasă.

„Eu sunt fericită pentru că aleg să fiu fericită cu ce am și să am credință că mai multe bucurii vor veni pe parcurs, iar drumul spre succes este diferit pentru fiecare dintre noi. Dar cred că este important să fii determinat și să insiști să îți atingi idealul. Dar cel mai important este să fii cea mai bună versiune a ta.

Când mergi la muncă, indiferent cât de mică sau mare este afacerea ta, tu ar trebui să arăți același interes și să muncești la fel de mult. Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani. Nu există limite pentru a realiza ceva”, a spus Ramona Gabor pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Vedeta mărturisea că este curtată de bărbații cu bani, care o copleșesc cu cadouri și buchete imense de flori. Nici nu e de mirare de ce!

Ramona Gabor arată senzațional în costum de baie. Sora Monicăi Gabor a mărturisit că ține foarte mult la imaginea sa și la modul în care se prezintă în public.

Aceasta a decis să recurgă la o intervenție estetică. “Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a mărturisit Ramona Gabor în cadrul unui InsaStory, potrivit a1.ro.

Tatăl ei a murit sărac

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor, încasa o pensie de 1.200 de lei, după o viață de muncă. Medicamentele de care acesta avea nevoie costau aproape 1.000 de lei.

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a fost înmormântat în data de 26 iunie 2020, în cimitirul din Bacău, alături de cea care i-a fost soție, Veronica Bulai.

“1.200 lei, atât avea pensie. Așa e în țara asta, Guvernul își bate joc de oamenii bătrâni. Gândiți-vă că toate medicamentele lui costau aproape 1.000 de lei. Din ce să mai plătești și întreținere, lumigă, gaze? Din ce să mai și mănânci? Norocul lui a fost că toate fetele l-au sprijinit. Alina îi cumpăra medicamentele, îi mai făcea de mâncare, a avut grijă mare de el, ăsta e adevărul.

Ramona și Monica trimiteau și ele bani, iar când veneau aici îi cumpărau haine și tot ceea ce avea el nevoie. Nu trăia în lux, dar nici nu ducea lipsă de mâncare, nu avea datorii. A fost un om tare bun, extrem de milos, de blând. Băutura l-a distrus, din păcate”, a declarat un vecin de-al lui Emil Gabor pentru playtech.ro.

citește și...