Ramona de la Clejani îi dă lovitura de grație lui Fulgy! Ce a făcut împotriva fratelui său vitreg

12.07.2021, 11:03
Ramona de la Clejani îi dă lovitura de grație lui Fulgy! Ce a făcut împotriva fratelui său vitreg
Ramona de la Clejani îi dă lovitura de grație lui Fulgy!

Ramona de la Clejani nu mai are liniște de când Fulgy, fratele său vitreg, i-a amenințat copiii. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani nu a stat cu mâinile în sân și a cerut un ordin de protecție în instanță împotriva lui Fulgy.

Inițial, Ramona de la Clejani a apelat la Poliție, însă în cele din urmă a decis să-și dea în judecată fratele vitreg. Bruneta a cerut un ordin de protecție prin intermediul avocatului ei.

Ramona de la Clejani și-a dat în judecată fratele vitreg

Ramona de Clejani a mărturisit că primește amenințări zilnic și se teme pentru viața ei și a familiei sale. Acum, artista trebuie să demonstreze că Fulgy reprezintă un pericol, după ce a înaintat acțiunea în instanță.

„Toți prietenii m-au susținut și m-au îndrumat să merg la poliție. Eu vreau să știu un singur lucru, dacă eu am vorbit frumos, m-am comportat frumos, de ce să mă ameninți în halul acesta, de ce să-mi ameninți copiii? Cea mai mare supărarea a mea este că părinții lui nu iau atitudine.

Eu îl voi ajuta. Eu cu mâna mea îl bag în ospiciu pentru că a spus că vine să-mi violeze fetele, că vine să mă violeze și pe mine pentru că mama mea am luat-o de la aeroport și era mai mult leșinată, am dat cu apă pe ea pentru că a auzit discuțiile de acolo că totul este virtual și vă dați seama, numai mamă să nu fii, așa cum și doamna Viorica se bătea cu pumnii în piept că își iubește copiii, la fel îmi iubesc și eu copiii și familia”, a spus Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy

Fulgy a avut o reacție nervoasă și a amenințat-o pe sora lui vitregă și pe oricine îndrăznește să mai păteze imaginea familiei lui. Băiatul Clejanilor vrea ca Ramona Manole să recunoască public faptul că tatăl ei nu este Ioniță de la Clejani.

”Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher…

Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați”, a spus Fulgy la Acces Direct.

citește și...