Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl său a murit de COVID-19

18.11.2020, 16:03
Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl său a murit de COVID-19
Ramona Bădescu, în doliu. Tatăl său a murit de COVID-19

Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl vedetei, Cristel Bădescu, a murit, răspus de coronavirus.

În urmă cu câteva zile, Ramona Bădescu anunța că tatăl său, Cristel Bădescu, în vârstă de 89 de ani, fusese depistat cu noul coronavirus. Acesta fusese internat la Spitalul Filantropia din Craiova. Vedeta, care se află în Italia, nu poate să ajungă în țară din cauza restricțiilor impuse de pandemie. De înmormântare se va ocupa fratele Ramonei, de profesie medic.

“Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui, dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei”, a declarat Ramona Bădescu pentru click.ro.

Tatăl Ramonei Bădescu a construit spitalul unde a murit

Tatăl Ramonei Bădescu a fost director la trustul de construcții din Craiova.  Vedeta a mărtrisit că tatăl său a construit chiar și spitalul unde s-a stins din viață.

”Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor (n.r. a fost mutat între timp de la Spitalul 2 Filantropia, unde fusese internat inițial, după ce a fost diagnostigat cu COVID-19). Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut, fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața. Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător, pe care îl urăsc. Fratele meu drag va fi cel care va organiza totul, se va ocupa de înmormântare”, a mai spusRamona Bădescu pentru sursa mai sus-menționată.

”Sunt profund îndurerată și îmi pare extrem de rău, dar sunt fericită că am avut amândoi părinții alături de mine anul trecut, când l-am născut pe fiul meu, Ignazio, și că tata și-a cunoscut atunci nepotul și l-a strâns în brațe! Era foarte fericit! Nu l-am mai văzut de un an de zile și mă doare foarte tare. Am avut un tată minunat, dar și Craiova a avut un constructor minunat, care multe duminici în loc să stea acasă, mergea pe șantier și tare mi-aș dori, ca o recunoștință din partea personalităților politice ale Craiovei, să îi poată dedica tatălui meu o stradă cu numele lui. Îmi doresc s-o aduc alături de mine în Italia pe mama mea, imediat cum acest lucru va fi posibil”, a încheiat aceasta.

citește și...