Ramona Bădescu, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”Eram convinsă că nu se va mai putea”

31.08.2021, 16:55
Ramona Bădescu, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”Eram convinsă că nu se va mai putea”
Ramona Bădescu, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”Eram convinsă că nu se va mai putea”

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a fost prezentă la o emisiune de televiziune unde și-a amintit de momentul în care a rămas însărcinată. În 2019, la vârsta de 50 de ani, Ramona Bădescu a născut, în mare secret, un băiețel perfect sănătos. ”Eram convinsă că nu se va mai putea”, a spus ea.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019.

Ramona Bădescu a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, „Exclusiv VIP” de la Prima TV, că bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

 

 

Ramona Bădescu, despre momentul în care a rămas însărcinată. ”Am făcut însă să nu depindă totul de ritmul biologic”

Ramona Bădescu a revenit în România după patru ani de absență, împreună cu băiețelul ei, Ignazio, care va împlini doi ani în luna septembrie. Vedeta  a făcut dezvăluiri, la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV,  despre momentul în care a rămas însărcinată.

“Tu nu prea ai nimic de făcut, decât Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam să mă realizez. Apoi a fost mai greu. Am făcut însă să nu depindă totul de ritmul biologic și mi-am înghețat ovocitele. Am făcut o fertilizare, dar organismul meu arăta 37 de ani grație ADN-ului. Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam”, a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se pregătește de nuntă și botez

Ramona Bădescu a mărturisit, pentru click.ro,  că vrea să facă nunta cu iubitul ei și să îl boteze pe fiul lor în același timp.

”Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!… Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…”, a declarat Ramona Bădescu.

 

citește și...